Valentine’s Day (Ziua Indragostitilor) a devenit si la noi un prilej de sarbatoare a dragostei, desi multi o considera a nu fi chiar potrivita culturii noastre.
Noi credem ca dragostea merita sarbatorita in fiecare zi, mai ales in ziua in care toti indragostitii isi deschid inimile la unison si isi impartasesc sentimentele, creand un val de iubire care ne invaluie pe toti.

Cel mai intalnit obicei de Ziua Indragostitilor este cel de a darui flori. Barbatii stiu ca femeilor le place sa primeasca flori, chiar daca acestea nu o spun des. Daruind trandafiri romantici barbatii transmit femeilor iubite ca le respecta si le apreciaza.

Pentru a profita din plin de buchetul trimis, Floraria cu Povesti a pregatit cateva sugestii pentru domnii care doresc sa-si rasfete aleasa inimii, de Ziua Indragostitilor:

#1 O regula simplu de retinut pentru a face darul tau floral un adevarat HIT:
Orice femeie isi doreste sa primeasca flori si sa arate tuturor ca a primit flori.
Daca Ziua Indragostitilor cade in weekend ii puteti trimite florile cu o zi inainte, la serviciu. Ea isi va dori ca lumea sa poata vedea ca a primit flori si va avea timp sa se pregateasca pentru a doua zi, cand va va multumi pe masura!

#2 Unele lucruri nu se schimba NICIODATA.
Aproape intotdeauna, trandafiri sunt alegerea perfecta pentru Valentine's Day
Exista femei care spun ca prefera alte tipuri de flori, dar de Ziua Indragostitilor trandafirii sunt cei mai potriviti. Indiferent daca sunteti la inceput de drum in relatie sau sunteti casatoriti de douazeci de ani, cu un buchet de trandafiri nu veti da gres.

#3 Indrazniti sa fiti ROMANTICI!
Este momentul pentru gestul cel mai romantic cu putinta.
Trimiteti un buchet sau un aranjament in forma de inima!
Creatia noastra speciala si de mare succes este buchetul in forma de inima. Acest buchet transmite cald si elegant declaratia voastra de dragoste.

#4 Dincolo de TRANDAFIRI ROSII
Trandafirii rosii sunt simbolul popular al iubirii, modul traditional de a spune "Te iubesc," si sunt, prin urmare, cele mai populare flori trimise de Valentine’s Day. Cu toate acestea Ziua Indragostitilor celebreaza iubirea, si fiecare fateta a dragostei poate fi sarbatorita. Din fericire, pentru fiecare sentiment exista o culoare de trandafir:

Alb: "Eu sunt cel pentru tine"
In timp ce majoritatea trimit trandafiri rosii de Ziua Indragostitilor, veti putea surprinde in acest an cu un buchet de trandafiri albi care simbolizeaza dragostea adevarata, puritatea, inocenta, tineretea si farmecul.

Roz: "Multumesc"
Perfect pentru o prietena pe care doriti sa o impresionati de Ziua Indragostitilor, trandafirii roz arata aprecierea, gratia, fericirea perfecta si blandetea.

Galben: "Suntem prieteni si tin la tine"
Un alt mod de a onora prietenia voastra, galbenul simbolizeaza bucuria, prietenia, noi inceputuri sau transmite “Bun venit inapoi”.

Portocaliu: "Te vreau in viata mea"
Portocaliul, culoarea focului, transmite pasiune, dorinta, entuziasm si fascinatie .

Daca vreti sa iesiti din tipare sau stiti ca ei ii plac si alte tipuri de flori, ii puteti oferi de Ziua Indragostitilor un buchet asortat. Indiferent daca veti alege buchete cu orhidee, lalele sau frezii, pentru a fi potrivit, buchetul pentru aceasta zi trebuie sa respecte cateva reguli simple:
- Nu combinati mai mult de 3 culori
- Alegeti culoarea ei preferata in buchet
- Cu cat mai intense sentimentele voastre, cu atat mai mare poate fi buchetul ales.
Sau ne poti transmite noua ceea ce iti doresti si iti vom crea un buchet personalizat.

Pe 14 Februarie este cea mai aglomerata zi pentru livrare de flori, de aceea va sfatuim sa faceti comanda din timp pentru a putea fi siguri ca livrarea florilor va fi perfecta.

Floraria cu Povesti este o florarie online ce imbina traditia si inovatia aducand frumusetea florilor direct la dumnevoastra, in cutii cu un design elegant si unic.
Toate buchetele de la Floraria cu Povesti sunt impachetate in cutii speciale si pot fi insotite de mesaje scrise cu litere delicate pe hartie pergament. Si ca totul sa fie perfect, livrarea nu se face prin curieri clasici, ci prin mesageri imbracati in costume elegante. Impactul este garantat, gestul tau e unic!

Avantajele voastre daca veti comanda de la noi:
• Flori proaspete
• Buchete elegante si superbe
• Livrarea buchetelor in Cutii elegante
• Grija pentru detalii
• Livrare prin mesageri proprii imbracati la costum
• Livrare rapida si gratuita*
• Consultanta la compunerea mesajelor

* Livrare gratuita in Bucuresti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri