Peste 97% dintre femei nu isi mai doresc sa primeasca de Valentine’s Day ciocolata, trandafiri sau lenjerie intima. Este concluzia unui studiu recent realizat de o companie americana cu prezenta internationala.

Pentru ca sunt mereu la curent cu cele mai noi tendinte, femeile aspira sa aiba ultimele gadget-uri care sa le completeze pasiunile.
In luna iubirii, Sony te ajuta sa alegi cadoul perfect de Valentine’s Day si iti propune cele mai tari gadget-uri care o vor impresiona cu siguranta:

O aventura
Fa-ti iubita fericita de Valentine’s Day si da-i voie sa aiba o aventura! Schimba regulile jocului si alege pentru ea un Sony Action Cam Mini HDR-AZ1VR, camera video sport rezistenta la apa si zapada, care va surprinde fiecare moment petrecut impreuna. Cu un design compact si greutate de numai 63 de grame, optiune de conectare prin Wi-Fi, senzor CMOS Exmor™ R de 11.9 megapixeli efectivi, Sony AZ1 este alegerea perfecta pentru femeile dinamice.

O tura la bazinul de inot
Daca sala si bazinul de inot sunt locurile preferate ale jumatatii tale, va iubi noul Walkman Sony NWZ-WS613 rezistent la apa. Este de ajuns sa il conectezi prin NFC sau Bluetooth® si sa incepi antrenamentul. Poti sa stochezi pana la 1.000 de melodii in cei 4GB de memorie, iar bateria asigura 8 ore de redare continua. Esti pregatit sa ii oferi si un inel high-tech? Walkman-ul este insotit de o telecomanda sub forma de inel, care permite schimbarea melodiei si modificare volumului de redare in casti.

Si muzica buna cu extra bass
Planuiesti o escapada romantica? Ofera-i castile extra bass Sony MDR-XB450AP cu design pivotant al cupelor, care ocupa foarte putin spatiu in bagaj si porniti la drum! Odata ajunsi la destinatie, simtiti impreuna pulsul muzicii cu ajutorul boxelor portabile wireless SRS-X2 si SRS-X3, ideale pentru a impartasi bucuria muzicii, in orice loc ati merge.

O fotografie de neuitat
Daca si iubita ta adora selfie-urile, ofera-i de Valentine’s Day camera foto mirrorless A5000 dotata cu senzor Exmor APS HD CMOS de 20.1 megapixeli efectivi si procesor BIONZ X, cu ecran ajustabil la 180°. Se va bucura ca poate urca pozele pe Facebook direct de pe aparatul foto, prin Wi-Fi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri