Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei Indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata.

Cel mai vechi poem din lume ar putea fi o sursa de inspiratie pentru indragostitii care nu stiu inca in ce mod sa isi impresioneze persoana iubita, iar cea mai mare nunta subacvatica le-ar putea oferi o idee pentru organizarea unei petreceri de neuitat celor care vor sa isi uneasca destinele. Pentru a marca Valentine's Day, care se sarbatoreste anual pe 14 februarie, The Guinness World Records le-a prezentat internautilor zece dintre cele mai romantice recorduri ale lumii, scrie Mediafax.

1. Cea mai mare nunta subacvatica
Cea mai mare nunta subacvatica a avut loc cu ajutorul a 303 scafandri, care au participat la ceremonia de casatorie a polonezilor Ewa Staronska si Pawel Burkowski, in cadrul unui eveniment organizat la Koparki Diving Base, Jaworzno, Polonia, pe 27 august 2011.
2. Cea mai lunga casnicie
Herbert Fisher (nascut pe 10 iunie 1905, in SUA) si Zelmyra Fisher (nascuta pe 10 decembrie 1907, in SUA) s-au casatorit pe 13 mai 1924, in Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii. Ei au fost casatoriti 86 de ani, 9 luni si 16 zile, pana pe 27 februarie 2011. Herbert Fisher a murit in acea zi. Cuplul a avut cinci copii.
3. Cea mai mare cutie de ciocolata
Cea mai mare cutie de ciocolata este una marca Thorntons Moments, cantarind 1.689 de kilograme. A fost produsa de Thorntons si Russell Beck Studios si cantarita in Bethnal Green, Londra, Marea Britanie, pe 2 aprilie 2008. Cutia a avut o inaltime de 5,04 metri, o latime de 3,5 metri si cantarea peste doua tone.
4. Prima cutie de ciocolata in forma de inima cunoscuta
Richard Cadbury (Marea Britanie), fiul lui John Cadbury, fondatorul faimoasei companii producatoare de dulciuri si bauturi, a creat prima cutie de ciocolata in forma de inima cunoscuta, pentru Ziua Indragostitilor, in 1868. El a fost un pionier in domeniul designului cutiilor de ciocolata si, adesea, folosea propriile picturi pentru a face capacele mai atragatoare.
5. Cel mai vechi poem de dragoste
Cel mai vechi poem de dragoste care s-a pastrat a fost scris pe o tablita de lut, in vremea sumerienilor si are un nume mai putin romantic, dat de arheologi, "Istanbul #2461". Autorul este necunoscut, dar se crede ca poemul a fost recitat de o mireasa a regelui sumerian Shu-Sin, care a domnit in perioada 2037 - 2029 i.e.n.
6. Cea mai mare colectie de ursuleti de plus
La cea mai recenta numaratoare, Jackie Miley, din Hill City, Dakota de Sud (SUA), detinea 8.026 de ursuleti de plus diferiti, pe care a inceput sa ii colectioneze din 2002. Cand a inceput sa-i colectioneze, nu s-a gandit ca va ajunge sa detina atat de multi, insa, cu cat numarul crestea, si-a propus sa achizitioneze la fel de multi ursuleti de plus ca numarul locuitorilor orasului Hill City (780). Colectia ei a crescut atat de mult, incat tine ursuletii de plus intr-o casuta numita "Teddy Bear Town" ("Orasul ursuletului de plus"), care se afla vizavi de apartamentul sau.
7. Cea mai mare pictura murala din saruturi
Cea mai mare pictura murala din saruturi a fost creata din 13.316 pupici si a fost realizata cu ajutorul companiei Nivea, la Pinheiros Station, São Paulo, Brazilia, pe 12 iunie 2012. Pupicii au fost facuti pe hartiute lipicioase, care apoi au fost prinse pe un panou masurand 18 metri patrati, formand astfel un sarut urias.
8. Cea mai mare trufa din ciocolata
Cea mai mare trufa din ciocolata a cantarit 802 kilograme si a fost realizata de Mirco Della Vecchia, Andrea Andrighetti, Rimini Fiera, Fabbri 1905, Icam si Martellato (Italia), la Sigep Fair, in Rimini, Italia, pe 21 ianuarie 2012.
9. Cele mai multe imbratisari oferite, in 24 de ore, de un individ
Jonathan Sexton (SUA) a oferit cele mai multe imbratisari (8.709) in 24 de ore, la Bonnaroo Music and Arts Festival, in Manchester, Tennessee, pe 11 iunie 2010. Manifestarea a avut scopul de a strange fonduri pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundatii in Nashville.
10. Cel mai lung sarut
Cel mai lung sarut a durat 58 de ore, 35 de minute si 58 de secunde, iar autorii au fost Ekkachai Tiranarat si Laksana Tiranarat, din Thailanda, la un eveniment organizat in Pattaya, Thailanda, pe 12 - 14 februarie 2013. Noua cupluri s-au inscris la competitia anuala, inclusiv doi indragostiti de 70 de ani. Castigatorii competitiei au primit bani, doua inele cu diamante si un titlu in Cartea Recordurilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri