Este luna martie, asa numita „luna a femeii” in care suntem mai predispusi in a cheltui; 1 martie, 8 martie, dar si venirea primaverii deschid portofelele (electronice sau nu) ale romanilor, iar retailerii sunt pregatiti sa arunce momeala.

Promotii la eMag

eMag.ro, cel mai mare retailer online din tara, asa cum era previzibil nu lasa sa treaca luna fara o multitudine de oferte.

„Vom avea oferte speciale pe segmentul produselor de make-up, parfumuri, cosmetice, aparate si accesorii pentru ingrijire personala. Apoi, e momentul investitiilor in propria gradina de flori, si vom avea discount-uri la instrumentele de gradinarit si la mobilierul de gradina. Pregatim preturi speciale si la articolele din categoria sport si activitati in aer liber. Chiar daca luna martie debuteaza in forta cu sarbatoarea dedicata femeilor, nu vom limita promotiile la produsele destinate doamnelor si domnisoarelor, ci vom avea grija si de partenerii lor. In continuare vom avea produse IT&C sau televizoare la preturi speciale”, subliniaza Lucia Ciuca, marketing manager la eMag.ro.

Ofertele efective au inceput deja:

- pana la 30% discount la produsele cosmetice Max Factor si la laptop-urile cu Windows preinstalat;
- parfumuri – discount-uri de pana la 35% si, in plus, vor fi insotite de un cadou Mario Badescu;
- telefon LG G3 - la 1.700 de lei

In ceea ce priveste vanzarile, comparat cu aceeasi perioada a anului trecut, marketing managerul a spus ca va fi o crestere, neoferind insa date mai exacte.

Oferte Flanco

Si retailerul Flanco a pregatit oferte, in special pentru doamne si domnisoare, dar si idei de cadouri pentru a ii ajuta pe domni. “Astfel, cum poate era de asteptat, vom avea reduceri de pana la 40% pentru produsele de ingrijire personala. Reduceri speciale, de pana la 50%, vom avea si la espressoarele Tassimo Suny de la Bosch, cu ajutorul carora se pot prepara bauturi pe baza de cafea, de la espresso la cappuccino, ciocolata calda ori latte macchiato. Pentru doamnele pasionate de tehnologie, vom avea pana la 500 de lei reducere la laptopuri si pana la 30% la tablete, dar si reduceri pe voucher la telefoanele din oferta”, spune Radu Batrinu, marketing director la Flanco Retail.

“Oferta noastra include produse din mai multe categorii, precum ondulator de par Rowenta la doar 35,9 lei, espressoare Tassimo la 249,9 lei sau laptop Asus la 999,9 lei. Vom derula si un concurs in online, cu premii constand in produse de ingrijire personala, iar cei care vor sa se inscrie vor gasi detalii in timp util pe pagina noastra de Facebook”, a adaugat Batrinu.

In aceasta perioada, vanzarile totale sunt cu aproximativ 15% mai mari, cresterea cea mai substantiala – in jur de 35% - fiind pentru produsele de ingrijire personala, completeaza el.

Promotii Altex

Altex ofera reducere de pana la 40% la televizoare Samsung. Totodata, daca nu te poti decide ce doresti sa cumperi, poti achizitiona online vouchere de pe Altex.ro pe care sa le alimentezi cu sume de peste 50 de lei si sa le oferi.

Domo nu pierde ocazia de a profita de venirea primaverii si de „luna cadourilor” si pregateste, similar cu Flanco, oferte dedicate doamenlor si domnisoarelor, campanii promotionale de reducere la categorii de prduse precum ingrijire personale, electrocasnice mici si mari, sport si sanatate. „Totodata, clientele care vor intra in magazin vor primi, de 1 martie, martisoare, iar de 8 martie flori”, spun reprezentantii companiei.

Domo estimeaza o crestere de aproximativ 15% pe categoriile de ingrijire personala, electrocasnice mici, sport si sanatate, in luna martie 2015, comparat cu aceeasi perioada a anului precedent.

Promotii carti Okian.ro

Nici la oferta de carti luna martie nu lasa de dorit. Okian.ro, retailer specializat pe carte in limba straina si scolara, va oferi reduceri de pana la 45% la carti de autoare celebre si carti cu eroine cunoscute ale literaturii.

„Vom mai avea oferte la carti si accesorii de dat cadou de 8 martie - cani, agende, titluri de business, mind body spirit, lifestyle, fictiune clasica si moderna”, a subliniat Tudor Benga, CEO al Okian.

Ca titluri recomandate se numara Diary of Anne Frank, Day by Day Pregnancy Book. „Totodata, vom avea un concurs – invitam cititorii sa lase un comentariu pe www.Okian.ro la cartea cu personajul feminin preferat, motivandu-si alegerea, iar noi oferim cadou un pachet de carti”.

In ceea ce priveste evolutia vanzarilor, acestea evolueaza cu 10-20% pe saptamana, incepand cu Valentine’s Day. Tendinta va continua si pe 1 si 8 martie.

Oferte haine, incaltaminte, la Miniprix

Oferta de haine, incaltaminte si accesorii este variata de asemenea, spun reprezentantii Miniprix. „Colectii noi, de sezon, de imbracaminte si incaltaminte din piele naturala si accesorii. La inceputul lunii martie avem pentru clientii nostri din magazine, dar si pentru cei din online, campania «la miniPrix hainele costa cat martisoarele», in cadrul careia isi pot achizitiona produse la 6, 9 si 19 lei”, subliniaza Bianca Stoica, director de marketing al retailerului.

Similar cu alti retaileri, si Miniprix vor avea concursuri in aceasta perioada – clientii pot castiga zboruri la Londra, daca pastreaza bonul fiscal si isi lasa datele in urnele special amenajate langa casele de marcat. De obicei, campaniile sunt anuntate din timp. „In online, campaniile de reduceri vor fi generoase, ore surprize, zile dedicate celor mici, dar si mamicilor. Un produs in mare voga pe online sunt ghetele de primavara care au in pret special, de 41.3 lei. De asemenea produsele cu eticheta Stock Shock (promotie permananenta MiniPrix) beneficiaza de 50% discount in magazine si pana la 80% online.

Volumul vanzarilor este constant, ca si in anii anteriori, mai spune Bianca Stoica „Desigur ca odata cu venirea primaverii si cu aparitia colectiilor noi, estimam o crestere de aproximativ 10% fata de luna ianuarie si februarie, atat pe Miniprix.ro, cat si in magazinele din Bucuresti si Otopeni”.

Florile, sufletul comertului

Fara indoiala cele mai cautate cadouri in luna martie sunt florile; floraria online FloriDeLux.ro a pregatit o sectiune separata cu oferta de 8 martie, oferind buchete speciale de la 60 de lei si pana la 340 de lei.

Si Floria.ro a pregatit mai multe oferte de buchete (generoase), cu preturi ce pornesc de la circa 100 de lei si depasesc 300 de lei.

Sursa foto: Shutterstock: Cadouri

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri