Mai multe companii, care au derulat proiecte pentru fericirea angajatilor in 2014, au fost premiate la gala Work Life Balance, organizata de compania de training Dynamic Human Resources.

Celestica Romania a castigat marele premiu pentru proiectul „Habitat & Down”, in urma voturilor a peste 100 de specialisti in HR din companii precum LS Travel Retail Romania / Inmedio, EOS KSI, Up Romania (fosta Cheque Dejeuner), Endava, Avon, Zentiva, Toyota Romania, Fabryo Atlas, Piraeus Bank, ING Pensii, Orange Romania, Grawe Romania, BAT, Michelin, si GDF Suez.

Citeste si 4 metode prin care sefii vostri v-ar putea face fericiti la job.

Pe langa marele premiu al publicului, au existat si premiile acordate de juriu. Criteriile de premiere a juriului au fost originalitate, eficienta cost/angajat, impact, sustenabilitate, relevanta in ceea ce priveste efectul asupra vietii echilibrate a angajatilor, acuratetea criteriilor de masurare a impactului, respectiv campania de promovare interna a fiecarui proiect.

Cele mai bune proiecte au primit Diplome de excelenta dupa cum urmeaza:

  • Rohe Romania, excelenta in well-being pentru proiectul "Mai fericit, mai sanatos, mai prosper"
  • Endava Romania, excelenta in inovatie, pentru proiectul "Endava Innovation Labs – when creativity, passion and fun meet", respectiv excelenta in well-being pentru proiectul "Endava Hobbies - how to work and have fun together"
  • Celestica Romania excelenta in impact pentru proiectul "Habitat si Down",
  • Avon Romania, excelenta in dezvoltare personala pentru proiectul "It’s about YOU".
  • Fabryo Atlas, excelenta pentru echilibru 360® pentru proiectul "Savana inveseleste gradinitele"

Alte companii au primit premii speciale pentru proiectele submise, dupa cum urmeaza:

Piraeus Bank pentru proiectul "Construim bucurii in ceas de sarbatoare"

Cheque Dejeuner Romania pentru proiectele: "Un Grup, o experienta de 50 de ani, o mare familie!", "Sustinem sanatatea, sustinem VIATA!", si "Imi place echipa in care lucrez!"

LS Travel Retail Romania / Inmedio pentru proiectele "Daruim stropi de viata" si "Sa traim bine!"

EOS KSI Romania pentru proiectele "Recrutam Mos Craciun & Food Fest" si "Happy Hour"

Celestica Romania pentru proiectul "Fitness Park"

Toyota Romania pentru proiectul "Product passion"

SCC Services Romania pentru proiectul "SCC Supporting Endeavours"

Zentiva pentru proiectul "ROIAL"

DGASPC Sector 6 pentru proiectul "Revigorare prin sport"

Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor, „Wok Life Balance”, organizata de Dynamic HR, a ajuns la editia a IV-a.

Sursa foto: Emoticon zambet/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri