Hai sa facem o mica pauza de la tot ce faceam acum! Da, stim, toti suntem ocupati si avem ceva important si urgent de facut la birou. Sa fim seriosi, pana la urma, cand nu avem ceva de facut la birou? Dar, hai sa ne oprim cateva minute si sa ne aducem aminte ca se apropie ziua aia importanta din an cand trebuie sa ii arati aprecierea acelei femei datorita careia tu esti aici: mama ta.

Da, dragii nostri domni si dragele noastre doamne si domnisoare! Este timpul sa punem pauza intregii activitati intense pe care o derulam in fiecare zi la joburile noastre! Este timpul sa ne oprim din nebunia jobului activ si sa facem un gest mic, si totusi atat de mare. Sa ii spunem mamei acele cuvinte magice, de care ea are atat de mare nevoie sa le auda venind de la noi: „Multumesc!” si „Te iubesc!”.

Cheltuim in fiecare zi bani pe lucruri care nu ne sunt nici de folos, nici foarte importante. Petrecem enorm de mult timp muncind si uitand de noi, de familie, de toate lucrurile care conteaza cu adevarat. Uitam datorita cui suntem ceea ce suntem. Uitam sa ii spunem femeii care ne-a dat viata si ne-a crescut o vorba buna. Uitam sa avem grija la randul nostru de ea, pentru ca suntem prea ocupati cu munca.

Dar stiti ceva? Timpul nu sta in loc! Timpul trece repede si pierdem fix acele momente minunate in care chiar am putea sa ii inseninam ziua femeii careia ii datoram totul. Mamei! Si nici macar nu e greu sa o facem! Cu un buchet de flori pentru mama si un mesaj personalizat, care sa ii mearga fix la inima, si uite asa ii poti aduce zambetul pe buze.

Hai, stim ca te poti opri pentru cateva minute din treaba! Stim ca fericirea mamei tale e mai importanta decat toata munca pe care trebuie sa o faci! Stim ca iti vei gasi timpul necesar sa ii comanzi un buchet cu florile preferate de pe Roflora, iar de restul ne ocupam noi.

Te lasam sa alegi ce i se potriveste si ce ar face-o cu adevarat fericita. Hai sa facem toate mamele sa zambeasca de 8 martie!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri