De ce ati ales Cuba

De ce ati ales Cuba

"Sunt fumator de trabuc si imi doresc de foarte mult timp sa vizitez locurile in care se fac cele mai bune tigari de foi de pe planeta. In ultimii ani a devenit foarte clar ca sistemul lor de sanatate este un exemplu la nivel mondial si as vrea sa explorez, cat se poate de mult, cum a reusit o tara precum Cuba sa fie atat de performanta", spune Mihai Stanescu, care va petrece doua saptamani in vacanta in Cuba.

Sursa foto: Havana, Cuba/Shutterstock.com

Obiective turistice neaparat de vazut

Obiective turistice neaparat de vazut

Mihai Stanescu le recomanda turistilor care planuiesc o vacanta in Cuba sa nu rateze o vizita la fabricile de trabucuri, sa descopere orasul Santiago de Cuba, sa se relaxeze pe plajele din tara trabucului si sa viziteze Old Havana, centrul orasului Havana.

Sursa foto: Pe strada in Santiago de Cuba/Shutterstock.com

Ponturi pentru turisti: "Conectati-va la cultura locala!"

Ponturi pentru turisti: "Conectati-va la cultura locala!"

"Sfaturile mele pentru oamenii care calatoresc sunt: sa isi stabilesca doua - trei tinte de atins in vacanta si, odata ajunsi acolo, sa incerce sa se conecteze la cultura locala, la modul de viata al localnicilor. Mai mult decat atat, cand ajung intr-un loc nou, unul dintre obiceiurile pe care le am, este sa ma asez intr-o piata sau intr-un loc public si sa urmaresc timp de cateva ore ritmul vietii acelui loc. Si asta este o alta recomandare pe care o fac cu mare drag cititorilor Wall-street.ro", spune Mihai Stanescu.

Sursa foto: Pe strada in Havana, Cuba/Shutterstock.com

Destinatia in care visati sa ajungeti

Destinatia in care visati sa ajungeti

Antreprenorul roman isi doreste o vacanta pe fluviul Zambezi din Africa si sa viziteze Islanda si Casablanca, "capitala romantica" a Marocului. "Insa, va ramane intotdeauna in sufletul meu o calatorie cu barca, de la Constanta la Istanbul si apoi la Salonic", completeaza Mihai Stanescu.

Sursa foto: Elefant in fluviul Zambezi/Shutterstock.com

Sursa foto: Femeie care fumeaza trabuc/Shutterstock.com