Sharm el Sheikh, Antalya si Emiratele Arabe Unite sunt cele mai cautate destinatii externe alese de turisti pentru petrecerea mini vacantei de Paste in 2015, arata o statistica a agentiei de turism Cocktail Holidays.

Spre deosebire de 2014, anul acesta de Paste s-a inregistrat o cerere mare pentru sejururi in Egipt, pentru care au fost creat astfel pachete speciale, pe charter, catre Sharm el Sheikh, cu tarife de la 685 de euro, cu toate taxele incluse, pentru 7 nopti de cazare la un hotel de patru stele, cu regim all inclusive.

"Cocktail Holidays opereaza singurul charter catre aceasta destinatie in perioada Pastelui, tocmai datorita romanilor care doresc sejururi la Marea Rosie, pentru relaxare", spune Adriana Goicea, director general Cocktail Holidays.

O alta destinatie cu cerere mare pentru Paste a fost Dubai, pretul unui pachet pentru o astfel de destinatie pornind de la 700 de euro, cu toate taxele incluse, pentru cazare la patru stele cu demipensiune.

In 2015, valoarea medie a pachetului pentru minivacanta de Paste este de 600 euro, valoare similara celei de anul trecut. Cel mai accesibil pachet extern pentru aceasta perioada este de 460 de euro (Rhodos, plecare in 11 aprilie 2015).

Ca in anii precedenti, Pastele da startul sezonului de chartere in Romania. Cele mai vandute destinatii sunt insulele grecesti (Corfu, Creta – atat Heraklion, cat si Chania, Kos, Mykonos, Rodos, Santorini si Zakynthos), Turcia (Antalya, Kusadasi, Bodrum si Marmaris), Cipru, Spania (Mallorca si Tenerife) si Iordania (din luna august).

Prompt Service Travel Company a fost infiintata in urma cu 22 de ani. Cocktail Holidays este brandul turistic al Promp Service Travel , lansat in urma cu 11 ani. Turoperatorul a mers pe diversificarea destinatiilor de charter inca din 1995, cand a introdus sejururile catre Creta. De 22 de ani, oferta de chartere a Cocktail Holidays s-a dezvoltat, in prezent, compania operand peste 25 de destinatii charter. Din 2005, compania a inceput operarea charterelor din afara Bucurestiului. In prezent, Cocktail opereaza chartere din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi etc.

Sursa foto: Paste la plaja/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri