DJ-ul si cantaretul american Moby isi va deschide propriul restaurant vegan in vara acestui an in orasul Los Angeles, informeaza site-ul revistei New Musical Express, citat de Mediafax.

Restaurantul se va numi Little Pine si va fi amenajat in cartierul Silver Lake din metropola americana. El va fi inaugurat in vara acestui an si va functiona initial doar la orele pranzului de luni pana vineri si doar in timpul brunch-ului (masa intre mic dejun si pranz, n.r.) in weekend.

Moby nu este primul muzician celebru care se aventureaza in universul bucatariei vegane. La inceputul acestui an, cantareata Beyonce si-a lansat propriul serviciu care livreaza preparate vegane, in colaborare cu antrenorul ei de fitness.

Cantareata americana, care a participat cu sotul ei Jay-Z in 2013 la un eveniment dedicat alimentatiei sanatoase, inspirandu-se din acea participare, a decis ca serviciul ei de livrare sa se numeasca "22 Days Nutrition".

Serviciul are la baza ideea potrivit careia organismul uman are nevoie de 21 de zile pentru a renunta la un obicei alimentar considerat nesanatos, iar cea de-a 22-a zi dintr-un astfel de program alimentar semnifica un "inceput proaspat".

Veganismul este atat o dieta, cat si un stil de viata, ce consta in excluderea folosirii animalelor pentru mancare, imbracaminte sau orice alt scop. Principiul de baza al veganismului este angajamentul etic fata de drepturile animalelor, mediul inconjurator, sanatatea umana si alte considerente religioase si/sau spirituale.

Spre deosebire de vegetarianism, care este este o dieta alimentara, din punct de vedere dietetic, veganismul exclude si mierea, produsele lactate si ouale, iar din punct de vedere filosofic, veganismul interzice folosirea oricarui tip de produs animal, haine si alte accesorii de origine animala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri