Incepe nebunia burgerilor! Intre 22 si 24 mai, BurgerFest are loc pentru prima oara in Romania, la Verde Stop, in zona Barbu Vacarescu din Capitala. Intrarea la festivalul care sarbatoreste burgerii costa 15 lei/zi sau 39 lei pe cele trei zile.

Ce se intampla la BurgerFest

Daca vreti sa va ingrasati, acum este momentul. Bucatarii vor prepara burgeri pentru cei prezenti la eveniment. Totodata, va fi acordat titlul Cel mai bun burger, intr-o competitie la care sunt invitate toate localurile de profil. Juriul va puncta gustul, metoda de gatire si aspectul fiecarui burger in parte.

O competitie similara va fi disponibila si amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat. Pentru aceasta categorie, juriul va fi format din reprezentanti ai localurilor prezente in competitia dedicata profesionistilor.

Inscrierile pentru aceasta categorie pot fi facute trimitand un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com, care sa contina date personale si o fotografie relevanta. Locurile sunt limitate la 16 persoane, iar termenul maxim de inscriere este 8 mai. Daca numarul de persoane inscrise va fi mai mare, se va organiza in prealabil un turneu de calificare.

La BurgerFest vor avea loc si concerte, jocuri si concursuri. Doritorii pot cumpara abonamente la BurgerFest de pe MyTIcket.ro si Iabilet.ro, incepand din prima saptamana a lunii mai.

Sursa foto: Burger/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri