Starbucks va deschide luni, 18 mai, prima sa cafenea de la munte, in Coresi Shopping Resort din Brasov. In ziua lansarii, clientii pot cumpara bauturi Starbucks la preturi reduse cu 50%.

Cafeneua Starbucks din Brasov va fi cea de-a 17-a cafenea a lantului de cafenele in Romania. In prezent exista 11 lcafenele Starbucks in Bucuresti, una in Cluj-Napoca, una in Timisoara, una in Constanta si doua in Iasi.

Localul va avea doua doua terase – una exterioara si una interioara, intinse pe o suprafata de 400 mp, si va fi amplasat la Intrarea Deliciilor, dinspre zona de foodcourt.

Alte branduri, printre care Swaroski, New Yorker si Reserved, se vor deschide in perioada urmatoare in Coresi.

Coresi Shopping Resort estimeaza un trafic de peste 8 milioane de vizitatori pe an care vizeaza locuitorii Brasovului, pe cei din vecinatate, cat si turistii straini si romani.

In 27 martie 2015, Immochan Romania a deschis in Brasov Coresi, primul Shopping Resort din Romania, dupa ce, la finalul anului trecut, a inaugurat in Bucuresti Centrul Comercial din Drumul Taberei. Ambele proiecte reprezinta o investitie totala de 120 de milioane de euro.

Immochan a fost infiintat in 1976. In prezent, grupul gestioneaza 370 de centre comerciale in 12 tari, cumuland 2,3 milioane de metri patrati de galerii comerciale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri