Daca nu erati convinsi ca prin consumul de produse bio organismul nostru devine mult mai sanatos, filmul de mai jos va va convinge. Efectul produselor organice nu este doar o fita sau un text de marketing pentru a plati mai multi bani pentru alimente. Un lant de supermarketuri suedeze, Coop, care promoveaza consumul de produse bio inca din 1980, a realizat un experiment inedit, scrie Restomania.

Coop, in colaborare cu un institut de cercetare independent din Suedia, au vrut sa afle care este efectul consumului de produse bio asupra organismului. Asa ca au selectat o familie obisnuita din Suedia, care nu consuma in mod regulat produse bio, si au testat-o inainte de a incepe o dieta de 2 saptamani doar cu alimente bio.

Urmariti filmul experimentului pe Restomania.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri