Costin Marian, un tanar in varsta de 25 de ani, fotograf freelancer din Medias, a obtinut cel mai ravnit job. El este platit sa calatoreasca in 7 tari, printre care Dubai si Egipt, timp de 4 luni in aceasta vara. Tanarul a castigat jobul in urma unui concurs organzat de agentia de turism online, Paravion.

Tanarul a castigat jobul in urma concursului "Fii Paravion Superstar", in care s-a inscris cu un video original de 59 de secunde despre Iordania, destinatia sa preferata.

Toate cheltuielile de calatorie si banii de buzunar pe parcursul celor 4 luni sunt acoperite de Paravion.ro. Costin Marian va incepe "munca" chiar astazi, cu o prima oprire in Antalya, Turcia. In total, el va calatori in 10 destinatii, printre care Dubai, Egipt, Palma de Mallorca, Tenerife, Cipru, insulele grecesti Zakynthos, Rhodos, Kos si Creta si statiunea Bodrum din Turcia.

Astfel, timp 4 luni jobul sau va fi sa fotografieze, sa filmeze si sa comunice zilnic pe canalele social media ale Paravion.ro despre toate obiectivele turistice, hotelurile, plajele si orasele pe care le viziteaza, conform planului de comunicare stabilit in prealabil cu agentia de turism.

"Am aflat de acest concurs in urma clipului de prezentare postat pe canalul de YouTube al Paravion.ro. A fost singura reclama pe care nu am evitat-o, pentru ca suna mult prea bine: «Heei, sunt Mihai Dobrovolschi si vreau sa-ti povestesc despre cel mai cool job al verii!» M-am pus pe treaba si se pare ca l-am obtinut. Visul meu este sa calatoresc foarte mult si intr-un final, sa lucrez ca fotograf colaborator pentru National Geographic. Consider acest job un prim pas catre visul meu si tin sa le multumesc celor de la Paravion.ro pentru oportunitatea oferita", afirma si Costin Marian, castigatorul concursului.

In concurs s-a incris 300 de persoane. Sase dintre acestia, ajunsi in finala, vor fi premiati cu un city break intr-o capitala europeana.

Sursa foto: Calator/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri