iStyle, unul dintre cei mai mari Apple Premium Reselleri la nivel local, a inaugurat magazinul din Bucuresti Mall, un spatiu de 155 mp in urma unei investitii care a depasit 100.000 de euro, potrivit informatiilor furnizate de oficialii companiei

"Investitia pentru deschiderea noului spatiu comercial este similara in aproape toate unitatile inaugurate, avand un design comun aprobat de catre birourile Apple", a declarat Valeriu Ion (foto), general manager iStyle Retail Romania.

Intrebat de wall-street.ro ce alte planuri vizeaza compania cu cinci magazine deja pe piata, din care 3 inaugurate in 2015, managerul iStyle a specificat ca sunt discutii pentru noi locatii in toata tara.

"Avem in momentul de fata cinci locatii - in Bucuresti Baneasa, AFI Cotroceni, Bucuresti Mall, Coresi Brasov si Cluj, iar pe lista noastra este tot in aceasta luna deschiderea unei noi locatii in Maritimo Shopping Center din Constanta. Analizam orice spatiu si luam in calcul inclusiv deschiderea unui magazin in Mega Mall. Suntem in discutii avansate cu reprezentantii centrului comercial din estul Capitalei. Vrem sa avem o acoperire nationala. (...) Chiar si asa, deschiderea unui nou magazin este un proces mai riguros. Se porneste de la cautarea locatiei, apoi vine un designer de Apple care analizeaza optiunile locatiei si apoi incepe efectiv procesul de discutii si demararea eventualelor lucrari. Este un proces care se intinde pe o perioada de 4 luni", a mai precizat Valeriu Ion, general manager iStyle Romania.

La deschiderea iStyle Bucuresti Mall a fost expus si noul Mac, unul dintre cele mai asteptate gadget-uri ale Apple in acest an, un laptop ultrasubtire si usor ce cantareste sub 1 kilogram si este dotat cu cele mai noi tehnologii disponibile pe echipamentele portabile in acest moment. Pretul unui astfel de produs porneste de la 7.000 de lei (pentru versiunea cu stocare de 256GB) si poate depasi 9.000 de lei pentru cel de 512GB.

"Avem o cerere foarte ridicata pentru acest model de portabil. Deocamdata avem numai cateva unitati, dar zilele urmatoare ar trebui sa avem toate stocurile necesare pentru cererea de pe plan local", a mai aratat Valeriu Ion.

Noul Macbook este disponibil spre vanzare si la iCentre la preturi similare, momentan doar in magazinul din centrul comercial Promenada Mall din zona Floreasca, dar si online.

Ca si iStyle, iCentre planuieste sa isi extinda in acest an prezenta pe plan local si vizeaza deschiderea a cel putin doua noi spatii Apple Premium Reseller in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri