Unul dintre cei mai importanti speakeri din lume, in domeniul leadershipului, dezvoltarii personale si managementului, Robin Sharma, explica in 10 pasi cum putem avea o viata mai frumoasa.

Robin Sharma va veni in Bucuresti in aceasta toamna pentru a vorbi despre tactici pentru success. El este cunoscut si datorii cartii sale, "Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul".

1. Principala lucrare a fiecarei finite umane este cea launtrica. In fiecare zi, fa ceva semnificativ, care sa te ajute sa devii mai profund. Daca vrei sa ai parte de viata pe care ti-o doresti cu adevarat, trebuie mai intai sa devii tu mai mult din persoana care esti in realitate.

2. Priveste-ti viata ca pe o scoala fantastica, in care sa poti creste. Tot ceea ce experimentezi, atat lucrurile bune cat si cele care iti aduc provocari, a ajuns la tine pentru a te invata lectia pe care ai nevoie sa o inveti in acea etapa a evolutiei tale ca persoana. Intelege acest adevar si nu inceta sa iti pui intrebarea: “Ce oportunitate reprezinta pentru mine aceasta situatie sau persoana?”, prin prisma evaluarii personale. Aceasta este o sursa imensa pentru pacea interioara.

3. Fii cinstit cu tine insuti. Cea mai buna viata posibila este o viata onesta. Nu te trada niciodata. Da-ti jos masca sociala si ai curajul de a te prezenta lumii asa cum esti. Lumea va fi mai bogata datorita gestului tau.

4. Aminteste-ti ca adunam ce semanam. Vietile noastre, privite in dimensiunea concreta, nu sunt altceva decat oglinzi ale vietilor noastre interioare. Revarsa lumina pe partea intunecata din tine. Constientizeaza presupunerile false, credintele care te limiteaza si temerile care nu iti permit sa cresti, si vei vedea ca lumea din afara ta se va schimba.

5. Vedem lumea asa cum suntem noi, nu asa cum este ea. Constientizeaza ca adevarul, indiferent de circumstante, este filtrat prin fereastra cu vitraliu din tine – contextul tau personal. Curata fereastra si iti vei curata viata. Apoi, vei zari adevarul.

6. Traieste in miezul propriei inimi. Inteleciunea ei nu te inseala niciodata. Urmeaza indemnurile tacute ale inimii tale si vei fi calauzit in directia adevaratului tau destin.

7. Traieste-ti viata cu un intens sentiment de curiozitate. Daca renunti la control, vei crea spatiu pentru ca oportunitatile sa ajunga la tine.

8. Ai grija de tine. In fiecare zi, fa ceva sa iti bucure mintea, trupul si spiritul. Acestea sunt acte esentiale de autorespect si iubire fata de sine.

9. Construieste relatii interumane. Dedica-te misiunii de a aprofunda legaturile cu oamenii din jurul tau. Concentreaza-te sa ii ajuti pe altii sa isi indeplineasca visurile si fii mai preocupat de oferirea unui ajutor neconditionat decat de autogratificare. Te afli aici ca sa aduci un plus de valoare lumii, iar daca uiti acest adevar, te tradezi singur.

10. Lasa in urma o mostenire. Cea mai mare dorinta a unei fiinte umane este nevoia de a trai pentru o cauza mai mare decat ea insasi.

Robin Sharma va veni in Bucuresti pe 17 septembrie. Biletele la eveniment costa sunt pe patru categorii: 359 euro, 459 euro, 579 euro si 889 euro, sume la care se adauga TVA. Robin Sharma este adus in Romania de antreprenoarea Anca Pascu, proprietarea agentiei de turism si evenimente Diamond Experience. Ea estimeaza ca la eveniment vor participa 1.500 de oameni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri