Dino Parc Rasnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, a atras peste 19.500 de vizitatori, in primele doua saptamani de la deschidere, mai exact in perioada 12-24 iunie, potrivit unor informatii oferite de reprezentantii centrului de divertisment.

Parcul a fost realizat cu o investitie de cinci milioane de euro, din care 3,5 milioane de euro din fonduri europene. Centrul de distractie a fost fondat de Sarkany Arpad (55 ani), Adrian Apostu (41 ani) si Gabriel Rozorea (42 ani), ingineri silvici de profesie.

Dino Parc Rasnov, intins pe o suprafata de 1,4 hectare are 45 de dinozauri in marime naturala. Dinozaurii au fost construiti in Romania, cu sprijin din partea unei echipe care conduce un parc similar in Germania.

In urmatoarele doua luni Dino Parc Rasnov va gazdui fosilele originale ale dinozaurului din Transilvania – Balaur bondoc, descoperit de paleontologul Mátyás Vremir (de la Societatea Muzeului Ardelean), prin amabilitatea Geoparcului Dinozaurilor Tara Hategului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri