Credeti ca obiceiul de a manca pizza la serviciu sau burger-ul mancat cu colegii seara sunt cele care au declansat atacul de cord? Cu siguranta ca nu puteti arata cu degetul catre un singur vinovat daca se va intampla acest lucru. Asa cum o sa vedeti in filmul de mai jos, o astfel de tragedie este rezultatul unor serii nesfarsite de decizii pe care le-ati luat in viata sau parintii le-au luat pentru dumneavoastra, scrie site-ul Nutritie.bio.

Conteaza mult faptul ca de la o varsta frageda parintii v-au incurajat sa mancati cartofi prajiti sau ca nu v-au indemnat sa faceti mai mult sport. Conteaza si mai mult recompensele pe baza de zahar pe care vi le ofereau atunci cand primeati o nota mare sau faceati un lucru bun sau decizia pe care o luati acum de a lenevi pe canapea in fata televizorului dupa o zi obositoare de munca.

Urmariti pe Nutritie.bio un film impresionant care te va pune pe ganduri si vezi um sa iti inveti copilul sa manance sanatos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri