Cantaretul britanic Lemar va sustine un recital in deschiderea concertului pe care Robbie Williams il va sustine in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 17 iulie.

Cantaretul britanic Lemar este unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului, informeaza organizatorii evenimentului. Dublu castigator al premiului Brit si a multiple discuri de platina, Lemar a semnat, in luna iunie a acestui an, un contract cu casa de discuri BMG, unde va lansa un nou album. "The Letter" este primul single extras de pe albumul cu acelasi titlu si este o versiune curajoasa a clasicei piese inregistrate de The Boxtops si ulterior de legendarul Joe Cocker.

"Desi initial am planificat sa mergem pe varianta inregistrata de The Boxtop, in cele din urma am ales-o pe cea a lui Joe Cocker, deoarece este mai aspra si interpretata live se va auzi incredibil. Imediat dupa ce m-am intors in Londra de la studioul de inregistrari din Los Angeles, am aflat ca Joe Cocker s-a stins din viata, asa ca a devenit un fel de tribut pentru acesta", a spus Lemar despre alegerea acestei piese.

"The Letter", noul album al lui Lemar de pe care este extras single-ul, este un material discografic soul cu sound vintage. A fost inregistrat live impreuna cu legendarul producator Larry Klein si ii evidentiaza timbrul vocal distinct si versatil. Albumul, care contine 11 piese, imbina noi intrepretari soul clasic, atent selectionate de Lemar, cu compozitii proprii ale acestuia.

In afara de Lemar, in deschiderea concertului sustinut de Robbie Williams la Bucuresti va canta Delia, una dintre cele mai bune voci feminine ale momentului actual din Romania. Delia si-a inceput cariera muzicala in anul 1998, in trupa N&D. Din 2003 a continuat pe cont propriu, reusind sa isi cladeasca o cariera de succes, care a continuat sa evolueze constant. Pe 1 iulie, Delia, membra a juriului emisiunii de televiziune "X Factor", a lansat piesa "Da, mama", reusind in mai putin de 24 de ore de la lansare sa adune peste 1 milion de vizualizari.

Concertul lui Robbie Williams care va avea loc pe 17 iulie, in Piata Constitutiei, face parte din turneul international "Let me Entertain You", care se desfasoara in peste 10 tari. Turneul "Let Me Entertain You" a debutat pe 25 martie, la Madrid, si a mai inclus show-uri in orase precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute si de succes cantece ale lui Robbie Williams.

Fanii lui Robbie Williams care nu pot ajunge la concertul sustinut de artist in Piata Constitutiei din Bucuresti pot urmari show-ul online, pe telekomtv.ro, precum si pe aplicatia de mobil Telekom TV. Utilizatorii sunt invitati sa isi rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale gratuite pana pe 16 iulie, ora 16.00, fie ca sunt sau nu clienti Telekom, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

In plus, clientii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmari live concertul lui Robbie Williams pe canalul Dolce Info (pozitia 100 SD si 440 HD), pe 17 iulie, incepand cu ora 18.00. Inregistrarea pentru unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro, urmand o serie de pasi. Informatiile complete despre inregistrare, atat pentru clientii Telekom, cat si pentru cei care nu utilizeaza aceste servicii sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Robbie Williams, in varsta de 41 de ani, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.
In 2010, Robbie Williams s-a reunit cu fostii lui colegi din grupul Take That, alaturi de care a inregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil in 2011. Cantaretul spune ca aceasta experienta l-a ajutat sa isi recapete increderea in propriile forte, convingandu-l de faptul ca inca mai poate sa aiba succes sustinand concerte pe stadioane mari, in calitate de artist solo.

Artistul britanic si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la inceputul lunii decembrie 2014. Show-ul de la Bucuresti sustinut de Robbie Williams este organizat de D&D East Entertainment.

Sursa foto: lemarVEVO/captura youtube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri