Numarul femeilor din Romania, cu varste cuprinse intre 25-45 de ani, extrem de active in zona business este in continua crestere: 43% din totalul companiilor aveau o femeie manager in anul 2012. Cate dintre ele se intereseaza constant de sanatatea lor?

Sunt tot mai tinere, active, extrem de implicate in dezvoltarea unor departamente importante sau a unor companii si sunt femei. Isi petrec tot mai mult timp in intalniri de afaceri, in sesiuni de lucru, iar cariera devine obiectivul principal. Din agendele incarcate lipsesc, insa, programarile periodice la medicii specialisti.

De aceea, primul Spital de Fertilitate si Medicina Materno-Fetala din Romania, Spitalul Wellborn (Bucuresti) faciliteaza accesul femeilor la sanatate prin programe de constientizare si informare dedicate, precum si prin pachete medicale complete extrem de accesibile. Mai mult decat atat, Spitalul Wellborn a investit in tehnologii medicale la standarde europene si consolidarea unei echipe de medici ultraspecializata, pentru ca afectiuni precum sterilitatea sa isi gaseasca rezolvarea.

Conform statisticilor oficiale, cazurile de cancer la femei sunt tot mai des intalnite

“In randul pacientelor noastre orientate spre viata profesionala se regasesc multe cazuri diagnosticate cu afectiuni serioase tratate in departamentul de obstetrica-ginecologie. Lipsa timpului, prioritizarea defectuoasa a atributiilor de serviciu si orientarea femeii tot mai mult care cariera sunt factorii care au dus la amanarea consultului ginecologic periodic”, doctor Silviu Predoi, CEO Reteaua Medicala Wellborn.

In vara aceasta, femeile sunt invitate sa isi verifice starea de sanatate printr-un set medical complet, ce contine analize si investigatii dedicate sanatatii intime: o consultatie obstetrica-ginecologie, o ecografie mamara (pentru ambii sani), o ecografie endovaginala, o colposcopie, precum si analize: un examen citologic Papanicolau, CA125, CA15-3, cultura col, hemoleucograma, VSH, PCR. Pacientele care vor beneficia de acest pachet vor plati doar 500 de lei (reducere de 54% fata de preturile de lista) pentru toate serviciile enumerate mai sus. Mai multe detalii despre pachet pot fi gasite aici.

Pentru ca totul sa fie cat mai simplu, pacientele sunt asteptate pentru o programare prealabila si cat mai rapid pentru a putea beneficia de reducerea de 54% valabila doar in perioada acestei veri.

Cine poate beneficia de acest pachet?

“Sustinem sanatatea ca o stare continua, asadar am introdus acest pachet complet pentru ca ne dorim ca tot mai multe doamne as inteleaga importanta preventiei si a tratamentului afectiunilor in stare incipienta. Stim cat de importanta este constientizarea si responsabilizarea femeilor in contextul in care acestea sunt partase la tot mai multe cazuri ” transmite dl. dr. Silviu Predoi.

Medicii Spitalului Wellborn care fac parte din aceasta campanie sunt medici recunoscuti la nivel national pentru rezultatele excelente acumulate de-a lungul timpului in departamente precum: obstetrica-ginecologie, medicina materno-fetala, imagistica ecografica: doctor Viorica Chirita, doctor Alin Burlacu, doctor Bogdan Alexandru, doctor Oana Moise, doctor Carmen Ianiotescu, doctor Gabriel Mitroi, doctor Valentina Vargolici.

Anul acesta, Spitalul Wellborn a fost selectat de Ministerul Sanatatii in topul celor 10 unitati sanitare din Romania care beneficiaza de finantare pentru procedurile de FIV si embriotransfer.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii pot solicita o programare prin e-mail pe adresa office@wellborn.ro sau la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628. Mai multe detalii pe www.wellborn.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri