Manastirile din Bucovina si Delta Dunarii se afla pe lista celor mai frumoase 500 de locuri din lume, recomandate de ghidul Lonely Planet.

Lista celor 500 de locuri a fost obtinuta de publicatia Daily Mail, insa atractiile au fost publicate in ordine alfabetica, asa ca nu stim ce pe loc se afla Manastirile din Bucovina si Delta Dunarii in topul Lonely Planet.

Pe lista sunt prezenti si vecinii nostri bulgarii cu Manastirea Rila, vecinii ucraineni cu Cernobil, vecinii unguri cu Baile Termale din Budapesta si vecinii moldoveni cu complexul muzeal Orheiul Vechi.

Totusi, Lonely Planet a facut un top 20 al celor mai frumoase locuri din lume. Astfel, pe primul loc se afla templele Angkor Wat din Cambodgia, urmat de Marea Bariera de Corali din Australia si ruinele Machu Picchu din Peru. Printre primele locuri se mai afla Colosseumul din Roma, Palatul Alhambra din Spania, Taj Mahal (India) si Hagia Sofia din Istanbul, potrivit Business Insider.

Sursa foto: Manastirea Sucevita/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri