McDonald’s Romania extinde lantul de cafenele McCafé si ajunge la un numar de 19 cafenele la nivel national in toamna acestui an. Cafenelele vor fi deschise in Buzau, Pitesti, Craiova si Bucuresti.

Pentru deschiderea cafenelei McCafe in Buzau compania a investit peste 370.000 lei. La inceputul acestei luni McDonald’s a deschis si in restaurantul din Titan o cafenea McCafé pentru bucurestenii care locuiesc in zona, dupa o investitie de peste 350.000 lei. De asemenea, compania planuieste in perioada urmatoare sa deschida inca o cafenea in restaurantul din zona Pacii din Bucuresti si doua cafenele in afara Bucurestiului, in restaurantul Pitesti Gara si in restaurantul din Craiova.

In perioada de dupa deschiderea cafenelelor, clientii McDonald’s vor fi intampinati cu oferte pentru cafea de la McCafé valabile doar in aceste restaurante.

Restaurantul McDonald’s din Buzau a fost deschis in anul 1999, are o capacitate de 53 de locuri in interiorul restaurantului si 72 pe terasa si primeste zilnic peste 2500 de clienti. Restaurantul McDonald’s din zona Titan, Bucuresti a fost deschis in anul 2010 si primeste zilnic peste 2.000 de clienti.

McDonald’s a implinit, anul acesta, 20 de ani de activitate in Romania, de la deschiderea primului restaurant din magazinul Unirea din Bucuresti. La nivel tarii, McDonald’s numara 67 de restaurante in 21 de orase, in care lucreaza peste 4.000 de angajati, si 150.000 de clienti care ii trec pragul zilnic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri