Imagini spectaculoase de la concertul sustinut de Robbie Williams, pe 17 iulie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, au fost publicate pe pagina oficiala de Facebook a artistului, dar si pe site-ul cantaretului.

Hello, is anybody there?Posted by Robbie Williams on Friday, August 21, 2015

Peste 60.000 de spectatori au participat la concertul sustinut de Robbie Williams in Piata Constitutiei din Bucuresti, care a facut parte din turneul international "Let Me Entertain You". Acesta a fost primul concert sustinut de celebrul cantaret in Romania, iar fanii, adunati in numar mare, nu l-au dezamagit si s-au bucurat din plin de show-ul artistului. Pe pagina de pe reteaua de socializare Facebook a cantaretului, a fost publicat, vineri, o inregistrare video, in care sunt prezentate imagini cu fanii din Romania care s-au distrat la concertul sau de la Bucuresti. Inregistrarea a devenit rapid virala, fiind distribuita de peste 4.000 de utilizatori si bucurandu-se de aproximativ 20.000 de aprecieri ("like"-uri), potrivit Mediafax.

Filmul este insotit de mesajul "Hello, is anybody there?" ("Salut, este cineva acolo?"). Robbie Williams a sustinut, pe 17 iulie, primul sau concert in Romania si, inca de la debutul show-ului - care a fost unul energic si plin de momente de neuitat -, s-a aratat surprins de numarul mare de spectatori prezenti, marturisind ca nu se astepta sa fie atat de cunoscut in tara noastra. Scena pe care a urcat Robbie Williams a masurat 57 de metri lungime si 30 de metri adancime, iar intreaga productie a fost pregatita de 300 de membri ai staff-ului si 150 de masinisti, paza fiind asigurata de 600 de agenti de securitate. Concertul lui Robbie Williams a facut parte din turneul international "Let Me Entertain You", care se desfasoara in peste 10 tari.

Turneul "Let Me Entertain You" a debutat pe 25 martie, la Madrid, si a mai inclus show-uri in orase precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute si de succes cantece ale lui Robbie Williams. Robbie Williams, in varsta de 41 de ani, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.

In 2010, Robbie Williams s-a reunit cu fostii lui colegi din grupul Take That, alaturi de care a inregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil in 2011. Cantaretul spune ca aceasta experienta l-a ajutat sa isi recapete increderea in propriile forte, convingandu-l de faptul ca inca mai poate sa aiba succes sustinand concerte pe stadioane mari, in calitate de artist solo. Artistul britanic si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la inceputul lunii decembrie 2014. Concertul de la Bucuresti al lui Robbie Williams a fost o productie semnata de Marcel Avram, impreuna cu D&D East Entertainment si East European Production.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri