Cantaretul Robbie Williams a initiat o serie de "discutii secrete" cu fostii lui colegi din grupul Take That cu scopul de a reveni in aceasta formatie in 2016, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la infiintarea trupei, afirma un tabloid britanic, citat de contactmusic.com.

Robbie Williams nu a participat la inregistrarile pentru cel mai recent album al trupei Take That, nici la turneul de promovare a acelui album discografic, datorita nasterii fiului sau, Charlton, anul trecut, insa spera sa participe la urmatoarea reunire a grupului, a declarat o sursa pentru tabloidul The Sun. Robbie Williams a parasit pentru prima data grupul britanic in 1995, din cauza unor neintelegeri cu colegii sai de trupa, lansandu-si ulterior o cariera solo de succes, potrivit Mediafax.

A revenit in componenta grupului Take That pentru albumul "Progress" din 2010 si a participat la turneul european de promovare a discului in 2011, dupa care a parasit din nou formatia. De acea data, starul britanic s-a despartit in termeni buni de colegii sai de trupa. Potrivit The Sun, la aproape cinci ani dupa acea despartire, Robbie Williams a initiat o serie de "discutii secrete" pentru a se reveni in grupul Take That. "Prima intoarcere a lui Robbie in grupul Take That nu se dorea a fi un proiect singular. El este mandru de realizarile grupului si vrea in continuare sa faca parte din el. Iubeste turneele mari si sa se afle in studiouri alaturi de colegii sai. Revenirea sa ar insemna foarte mult pentru evenimentele care vor marca a 25-a aniversare a formatiei", a declarat o sursa citata de The Sun.

In luna iunie, Robbie Williams a asistat la un concert sustinut de fostii lui colegi din Take That la sala O2 Arena din Londra si a publicat pe Twitter o fotografie in care apare alaturi de Gary Barlow, Mark Owen si Howard Donald. Fotografia a fost insotita de textul urmator: "Tocmai am fost sa vad cel mai tare concert al anului de la O2 Arena. Ii iubesc pe baietii mei. Mandrie, nostalgie, divertisment, fericire. Primiti-ma inapoi!". Un alt membru al trupei Take That, Jason Orange, a parasit grupul in septembrie 2014, iar revenirea sa in formatie, cu ocazia celei de-a 25-a aniversari a grupului, pare putin probabila. "Nu doreste sa revina si este fericit sa se ocupe de propriile sale proiecte", a declarat o alta sursa, citata de The Sun.

Pe de alta parte, agentul de presa al cantaretului Robbie Williams a parut ca infirma zvonurile despre intentia artistului de a reveni in grupul Take That si a facut urmatoarea declaratie pentru Mirror Celebs: "Planul lui Robbie pentru 2016 este de a inregistra urmatorul lui album solo. Apoi, spera sa il promoveze printr-un turneu. Acestea sunt singurele sale planuri (pentru 2016, n.r.) in ceea ce priveste inregistrarea unui album si sustinerea unui turneu".

Robbie Williams, in varsta de 41 de ani, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri