Daca marii producatori de incaltaminte testeaza noi tehnologii de la un sezon la altul si lanseaza pe piata pantofi, ghete sau adidasi care trebuie sa imbine confortul cu design-ul, nemtii de la Adidas au lansat pe piata o tehnologie care este pe cale sa revolutioneze mersul pe jos.

Futurecraft 3D este cea mai noua tehnologie dezvoltata de catre Adidas, care are la baza un principiu foarte simplu de dezvoltare, axat in cea mai mare parte pe imprimarea tridimensionala (3D). In acest fel, Futurecraft 3D este un sistem prin intermediul caruia talpa incaltarilor (testata ca si prototip pe adidasii de alergare) ar putea sa ia forma piciorului si sa capete astfel forma perfecta pentru confort.

Desi este momentan in faza de prototip, Adidas se asteapta ca acest concept sa capete contur, iar in viitorul apropiat sa dezvolte chiar propria solutie de imprimare 3D prin intermediul careia sa dezvolte incaltamintea viitorului.

“Imaginati-va ca intrati intr-un magazin Adidas si imediat va veti urca pe o banda pentru alergat, iar o imprimanta 3D va masura forma piciorului si va reda o talpa adaptata cerintelor”, sustin oficialii Adidas, care au aratat ca aceasta este directia catre care tinde industria.

Potrivit Adidas, fiecare client care intra in magazin va putea sa isi customizeze propriile incaltari dupa bunul plac. Este de vazut daca acesta este viitorul incaltamintei comode si ce solutii ne propun marii jucatori din industrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri