Clubul Kulturhaus din Capitala se va inchide "pentru o scurta perioada de timp", potrivit unui anunt facut de reprezentantii clubului pe pagina de Facebook.

"Kulturhaus Bukarest anunta suspendarea tuturor activitatilor comerciale pentru o scurta perioada de timp…. Spatiul Kulturhaus nu se inchide, doar ia o pauza pentru finalizarea expertizelor PSI si a tuturor lucrarilor de siguranta ce vor rezulta in urma acesteia...", este motivatia reprezentantilor clubului.

Redam mai jos mesajul intreg facut public pe pagina de Facebook a Kulturhaus Bukarest.

Kulturhaus Bukarest anunț suspendarea tuturor activitților comerciale pentru o scurt perioad de timp.Spațiul...

Posted by Kulturhaus Bukarest on Wednesday, November 4, 2015

Saptamana aceasta, patronul clubului Expirat din Bucuresti a anuntat inchiderea business-ului sau.

Sursa foto: Kulturhaus/Facebook.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri