Vrei sa traiesti o experienta culinara unica in compania unor oameni de succes, de aceeasi calitate cu tine? Sa discuti oportunitati de afaceri intr-o atmosfera de 5 stele?

The Beef Club lanseaza Exclusive Dining Events, unde antreprenori si manageri de top pot petrece seri savuroase, intr-un cerc restrans.

Preparatele culinare spectaculoase gatite sub coordonarea unui Chef cu stele Michelin, vinurile atent selectionate, intrarea numai pe baza de invitatie sunt ingredientele retetei de succes pe care pariaza clubul premium de langa Televiziunea Romana (zona Dorobanti).

Exclusive Dining Events I l-a avut gazda pe renumitul Chef Bjorn van der Horst, bucatarul cu stele Michelin care a transformat restaurante din Londra, Paris, Monte Carlo, New York si Maldive in locatii recunoscute pe plan mondial.

Oaspetii acestuia au fost surprinsi de un meniu unic, in care prospetimea si calitatea ingredientelor s-au imbinat perfect cu armonia si echilibrul aromelor. S-au regasit sapte delicatese culinare: Supa cu fazan si castane, ciuperci salbatice si crema Armagnac; Scoici St. Jacques marinate in stil Cheviche, perle de conopida, menta grapefruit si Caviar; Ficat de rata rumenit in sirop de espresso si spuma de Amaretto; Fillet de cod gatit usor, calamari, scoici, Jambon iberic, Chorizo, emulsie de pernod cu patrunjel; Fillet de vita Black Angus, fiert cu unt, “a la ficelle”, obraji inabusiti, crema de telina si parmezan, masline negre si jus de cimbru; Mille feuille cu visine, Mousse de ciocolata, portocala amara, sofran si schnapps; Petit Fours, mini deserturi pregatite in casa. Fiecare preparat a fost insotit de un pahar cu vin, special ales pentru a evidentia aromele din meniu.

Exclusive Dining Events vor avea loc lunar la The Beef Club. Urmatorul va fi organizat in a doua jumatate a lunii noiembrie si va avea cel mult de 20 de invitati. Gazda le va fi unul din cei mai apreciati bucatari din Bucuresti, Chef Robert Cruicu, un maestru in arta culinara.

“Aceste evenimente sunt dedicate cunoscatorilor, care apreciaza rafinamentul unui dish, savurat intr-o companie selecta. De-a lungul timpului, tot mai multi oameni de afaceri ne-au marturisit ca simt nevoia unui loc al lor, de aici ne-a venit si ideea. Ne propunem ca the Beef Club sa se consolideze pe piata ca un club al celor care stiu ce inseamna cu adevarat premium dining si vor o locatie care sa se ridice la nivelul asteptarilor ", a declarat Dragos Panait, owner al The Beef Club.

The Beef Club este un restaurant de 5 stele, care propune oamenilor de afaceri un meniu premium dining, cu produse naturale, ce urmareste sa surprinda fiecare ingredient in momentul sau optim, cand gustul si proprietatile nutritive ating cotele ideale.

Si pentru ca o mancare buna cere un vin pe masura, aici gasesti peste 75 de sortimente de vin din 7 tari.

De la cele tinere, aromate si fructuoase, pana la vinuri vechi, de colectie, innobilate cu un buchet plin de nuante subtile, indiferent de ce alegi, calitatea e un dat. Atmosfera este intretinuta de acorduri de pian si completata de o locatie distinsa, ce imbina cu succes elemente clasice si industriale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri