Cofetaria Mara Mura, detinuta de Daciana Sarbu, inchisa pe 6 noiembrie pentru ca functiona ilegal, fara autorizatie, este redeschisa incepand de astazi, 17 noiembrie, dupa ce a primit autorizatia de functionare, potrivit Biroului de Presa al Primariei Sector 1.

Wall-Street.ro a mers astazi la sediul cofetariei din strada Benjamin Franklin, nr. 5, pentru a verifica daca aceasta a fost redeschisa. "Da, deschidem de astazi, dar de la ora 11", ne-a spus o angajata a cofetariei, in jurul orei 10.00. In interiorul cofetariei Mara Mura se aflau la ora respectiva doua angajate, iar programul de functionare afisat pe usa de intrare este marti-duminica, 11.00-20.00.

Informatia privind redeschiderea cofetariei Mara Mura a fost confirmata de Biroul de Presa al Primariei Sector 1 Bucuresti. "Au primit autorizatia de functionare, sunt in regula acum. Si pentru amenda daca va intereseaza trebuie sa faceti o solicitare scrisa pe presa.primaria1@gmail.com pentru ca noi sa solicitam Politiei, dar mai dureaza", a declarat telefonic un reprezentant al Biroului de Presa al primariei, despre autorizatia de functionare a cofetariei Mara Mura si amenda primita de firma.

Cofetaria "Mara Mura" din centrul Bucurestiului, detinuta de D&C Sweets SRL, societate comerciala la care Daciana Sarbu are 50% din partile sociale, a fost deschisa in octombrie, insa fara sa detina o autorizatie de functionare. Practic, cofetaria Dacianei Sarbu a functionat ilegal timp de cateva saptamani.

Cofetaria a fost inchisa dupa ce Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatii a solicitat Primariei Sector 1 o declaratie despre modul in care functioneaza afacerea.

"Biroul de presa al Primariei Sector 1 ne-a comunicat telefonic, la solicitarea Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatii, chiar in ziua in care Victor Ponta a demisionat, ca "Mara Mura" functioneaza ilegal intrucat nu a obtinut autorizatie de functionare. Reprezentantii au depus documente la dosarul de autorizare al punctului de lucru din strada Benjamin Franklin, numarul 5, dar dosarul este inca in lucru la inspectorii Primariei Sector 1 si, deci, o autorizatie de functionare nu a fost emisa. Practic, functioneaza ilegal, vom trimite un inspector sa controleze localul si, cel mai probabil, firma va fi amendata, au transmis Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatii reprezentantii Biroului de presa al Primariei Sector 1", scrie linx.crji.org.

Cofetaria "Mara Mura" a fost deschisa in urma cu trei saptamani, pe strada Benjamin Franklin, nr. 5, langa Ateneul Roman, potrivit unui anunt facut pe pagina de Facebook.

Am deschis dulcegaria si astazi soarele ne-a ajutat sa ne amenajam si mica terasa. Multumim prietenilor care ne-au...Posted by Mara Mura on Wednesday, October 14, 2015

Sursa foto: Mara Mura/Facebook.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri