Exigentele isi spun cuvantul in cazul proprietarilor de locuinte. Amenajarile interioare trebuie sa descrie de fiecare data stilul si gradul de confort dorit. Trendul in momentul de fata se orienteaza catre mobilierul realizat pe comanda, de la dulapuri si seturi complete de mobilier de camera, pana la simple paturi tapitate, personalizate in conformitate cu cerintele.

Unul din cei mai cunoscuti producatori de pe nisa mobilierului la comanda, Arta-Mobilei, explica tendinta actuala si orientarea catre mobilierul realizat pe comanda. “Romanii au inceput sa constientizeze faptul ca mobila la comanda nu mai reprezinta un moft, ci o necesitate. Se doreste o incadrare perfecta, o respectare a stilului personal, un anume grad de confort, iar astfel de aspecte nu se gasesc reunite de fiecare data in piesele de mobilier de serie. Fie ca vorbim de paturi tapitate, de seturi complete de mobilier pentru living, dormitor sau bucatarie sau de piese individuale, tendinta este aceeasi. Cererile si vanzarile au cunoscut o crestere in ultimii ani, in special pentru paturi tapitate si personalizate – la urma urmei acestea reprezinta elementul esential pentru relaxare si confort alaturi de cei dragi.” ne declara managerul de vanzari de la Arta-Mobilei.

Jucator important pe piata de productie a mobilierului la comanda, Arta-Mobilei activeaza in domeniu din 2007. Experienta acumulata si orientarea constanta catre necesitatile clientilor au contribuit la business-ul de succes dezvoltat. Initial, segmentul business a acaparat majoritatea cererilor, intrucat de aici a inceput orientarea catre piese de mobilier realizate pe comanda, in egala masura aspectuoase, dar si practice.

Varietatea in oferte a determinat accentuarea cererii venite si din partea proprietarilor individuali. Chiar statisticile arata imbucurator pentru Arta-Mobilei in momentul de fata: un procent mai mare de 30% din romani prefera mobila realizata pe comanda, in special gama de paturi tapitate, foarte diversificata si care respecta intru totul orice exigente.


Paturi tapitate – imbinarea perfecta intre rafinament, eleganta si confort

Prezentarea Arta-Mobilei a produselor din categoria paturilor tapitate este una mai mult decat atractiva: acele paturi in care poti privi relaxat emisiunile preferate, in care iti citesti cartea preferata, sau in care pur si simplu te relaxezi. Atractivitatea ofertei nu se limiteaza insa doar la aceste aspecte – exista posibilitatea de personalizare 100%.

Cererea in continua crestere a paturilor tapitate realizate de Arta-Mobilei se justifica prin rafinamentul oferit de fiecare piesa in parte, prin conformitatea cu exigentele si pretentiile fiecarui proprietar in parte, dar si prin prisma aspectelor estetice. Un pat tapitat trebuie sa se incadreze perfect in stilul camerei sau al intregii locuinte, prin culori, dimensiuni si materiale. Un pat tapitat trebuie sa ofere gradul de confort cautat – destinatia utilizarii insasi este cea care recomanda acest lucru. Toate aceste obiective sunt indeplinite cu succes de paturile tapitate si de toate celelalte piese de mobilier puse la dispozitia doritorilor pe arta-mobilei.ro.

Renumele, experienta acumulata si orientarea catre nevoile clientilor sunt dovezi mai mult decat suficiente pentru cererea in continua crestere de piese de mobilier realizate pe comanda. La Arta-Mobilei astfel de lucruri sunt intelese, prin urmare nu e de mirare de ce proprietarii cauta tot mai mult paturi tapitate, piese de mobilier personalizate, ori seturi complete care sa le decoreze incaperile cu bun-gust, confort si eleganta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri