Red Angus, specializat in carne de vita din Argentina si Uruguay, implineste anul acesta 5 ani de activitate. In 2010, restaurantul a pornit cu o investitie de peste 500 de mii de euro. A reusit ca in urmatorul an sa inregistreze o cifra de afaceri de peste 300 de mii de euro. Cel mai bun an de pana acum a fost 2014, cu o cifra de afaceri de peste 600 de mii de euro.

Restaurantul apartine omului de afaceri Dragos Panait, care a deschis Red Angus cu o investitie de peste 500.000 de euro. A reusit ca in urmatorul an sa inregistreze o cifra de afaceri de peste 300.000 de euro. Cel mai bun an de pana acum a fost 2014, cu o cifra de afaceri de peste 600.000 de euro.

Anul acesta, Panait a deschis un nou restaurant, cu o alta pozitionare, The Beef Club, aflat langa Televiziunea Romana, in Bucuresti, dupa o investitie de 500.000 euro. Odata cu intrarea intr-o noua zona, Dragos Panait se asteapta sa aiba, in medie, 150 de clienti pe zi si o nota de plata de 180 lei de persoana, ceea ce inseamna 27.000 de lei pe zi (6.000 euro/zi). Nota de plata estimata este mai mare decat in resturantul din Centrul Vechi, unde multi clienti sunt turisti cu buget limitat si bine stabilit.

Si-a deschis restaurant langa TVR si vrea sa obtina 6.000 euro/zi

Si-a deschis restaurant langa TVR si vrea sa obtina 6.000 euro/zi