MasterCard a lansat si in Romania platforma Priceless.com, prin care posesorii de carduri MasterCard si Maestro pot beneficia de avantaje si reduceri in cele mai populare destinatii de vacanta si de afaceri din lume, printre care Londra, Paris, Roma, Milano, Berlin sau Isanbul.

Astfel, turistii romani care isi doresc unele reducerii in calatoriile lor se pot inregistra pe platforma pricelesscities.com pentru a putea accesa ofertele.

"Fie ca isi planifica un weekend prelungit la Londra, o calatorie de afaceri la Roma sau o vacanta la New York, posesorii de carduri MasterCard si Maestro pot descoperi rute noi si sa adauge itinerariului lor experiente unice, precum un consilier personal si tur privat in magazinul Harrods, upgrade fast-lane atunci cand viziteaza London Eye sau prioritate la rezervare in restaurante cu stele Michelin", a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager in cadrul MasterCard.

Pe langa acestea, clientii beneficiaza si de pachete speciale in cele mai bune hoteluri, preturi preferentiale in restaurante de renume, servicii si privilegii exclusive la cumparaturi, cat si acces backstage pentru unele dintre mai ravnite spectacole si evenimente. Platforma include peste 6.000 de oferte si experiente ce pot fi accesate prin rezervare online.

Conform cifrelor furnizate de Autoritatea Nationala a Vamilor, in primele sase luni ale anului 2015 au fost inregistrate peste 6,24 milioane de iesiri din tara, calatorii realizate atat in scop profesional, cat si personal. Comparativ cu 2014, numarul de calatorii inregistrate in prima jumatate a anului a avut o crestere de 11,1%. Mai mult, statisticile emise de Euromonitor afirma ca romanii s-au bucurat de peste 8 milioane de calatorii de afaceri si vacante in anul 2014, dintre care 5 milioane au fost concedii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri