Decembrie este o luna foarte buna pentru a face anumite investitii personale si una dintre cele mai nefaste luni pentru alte tipuri de achizitii.

Decembrie este o luna foarte buna pentru a face anumite investitii personale si una dintre cele mai nefaste luni pentru alte tipuri de achizitii.

„Cand vine vorba despre cele mai bune oferte de pe piata in luna decembrie, timpul inseamna bani. Indiferent ce crezi, ai sansa de a te bucura de cele mai mari discounturi cu zece zile inainte si dupa Craciun”, a declarat vicepresedintele Federatiei Nationale americane de Retail, Daniel Butler, conform bankrate.com.

Persoanele care stiu sa profite de oportunitati reusesc mereu sa transforme micile achizitii intr-o afacere, iar tu le-ai putea urma exemplul.

Iata ce cumpara baietii destepti in acest moment:

1. Generatoare de curent

Luna decembrie este o luna propice pentru achizitionarea unui generator de curent. Astfel de aparate ofera un plus de confort intr-o locuinta, deoarece anuleaza efectele penelor de curent si sunt alese, cu precadere, de catre persoanele care locuiesc la casa. In plus, unele generatoare de curent sunt si automate, fapt care ii scuteste pe proprietari sa iasa afara in cazul in care locuinta ramane fara curent. In luna decembrie, preturile multor modele sunt reduse cu peste 20%, dupa cum vedem pe egeneratoare.ro. Incepand din luna ianuarie, preturile lor ar putea inregistra un trend ascendent, din cauza cresterii cererii pe piata.

2. Bijuterii

Decembrie este cea mai buna perioada din an pentru achizitionarea bijuteriilor. Acestea sunt vandute la preturi cu pana la 50% mai mici. Incepand din ianuarie, preturile lor vor reveni la normal.

3. Jucarii

Efectul cererii masive de jucarii din luna decembrie este similar cu cel inregistrat de Black Friday. Magazinele profita de ocazie pentru a lichida stocurile, iar preturile sunt cu pana la 40% mai mici. Daca un magazin vinde jucarii la preturi mai mari decat cele obisnuite, cumparatorii trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a scoate banii din portofel: cu siguranta vor gasi aceleasi produse in alta parte, la preturi mai convenabile.

4. Jocurile video

Jocurile video sunt mai scumpe inainte de Craciun si tind sa se ieftineasca imediat dupa data de 25 decembrie, conform dealnews.com.

5.Tabletele

Tabletele sunt mult mai ieftine in perioada sarbatorilor de iarna decat in clipa in care au intrat pe piata. In plus, majoritatea magazinelor de profil lanseaza pe piata oferte din ce in ce mai tentante, in incercarea de a capta audienta in detrimentul concurentei.

6. Echipamente sport pentru vara

In mod deloc surprinzator, echipamentele sport pentru sezonul cald sunt mult mai ieftine decat cele pentru iarna, insa cea mai buna perioada in care le poti achizitiona este luna decembrie, conform fool.com. Ofertele sunt nenumarate, iar magazinele sportive fac lichidari masive de stoc inainte de a anunta noile colectii pentru sezonul cald.

Sursa foto: Creative Commons

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri