Restaurantul IKEA intra in renovarea pentru "eficientizarea sistemului energetic si a climatizarii", dupa cum au declarat pentru wall-street.ro reprezentantii companiei. Restaurantul cu cele mai mari vanzari din Bucuresti va avea portile inchise timp de o luna.

"Ne dorim ca vizitele voastre in magazin sa fie o experienta cat mai placuta. Pentru ca vrem sa imbunatatim sistemul de climatizare si economisire a energiei, Restaurantul nostru va fi inchis in perioada 11 ianuarie – 15 februarie. Va asteptam in continuare cu gustari, la Magazinul cu Delicatese Suedeze si in Bistro IKEA, intre orele 09:00 – 22:00", anunta IKEA pe pagina de Facebook.

Anul trecut IKEA Food a acoperit 8% din totalul veniturilor companiei, similar cu canalul online al companiei. “In viitorul foarte apropiat, online-ul va atinge 10%”, conform oficialilor companiei. 50% dintre comenzile online au venit din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, per total cumuland 35.000 de comenzi.

IKEA Romania a inregistrat in anul fiscal precedent venituri de 424 milioane de lei, cea mai mare evolutie de la an la an inregistrata de filiala locala a producatorului de mobila.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri