Razvan Crisan, proprietarul cafenelei M60 din Bucuresti spune ca toti antreprenorii din domeniu au fost etichetati drept infractori si evasionisti, iar legile noi au avut termen de aplicare de 24 de ore, ceea ce nu e normal. Dar dupa primul an de functionare, M60 si-a gasit o nisa: cei care vor un loc fara fumat si in care sa consume produse alternative.

„Am vrut foarte mult sa facem un loc dupa ce ne place noua, de la produse la design. Am luat acest prim an ca un test, fara obiective si constrangeri. Ne-am bucurat ca oamenii care vin la noi au raspuns pozitiv. 60% din clienti revin, fara sa-i mituim cu oferte, reduceri sau promotii“, spune Razvan Crisan. De asemenea, el adauga ca mare parte a conceptului se bazeaza pe designul de buna calitate.

„Conceptul nostru se bazeaza pe design de foarte buna calitate si o atentie la designul la standarde internationale. A doua componenta e prezenta produselor artizanale locale sau din zonele apropiate noua. In al treilea rand, echipa e importanta. La fiecare discutie cu ei ii intrebam daca vor sa aiba o cariera in ospitalitate. Asta ne-a ajutat sa avem o echipa constanta si care e pasionata de ceea ce face“, a adaugat proprietarul M60.