Dragos Panait, proprietarul steakhouse-urilor Red Angus si The Beef Club, sustine ca se schimba trendul in ce priveste clientii fumatori si ca, in ultima vreme, tot mai multe rezervari se fac in zona de nefumatori. Astfel, antreprenorul a marit zona de nefumatori din restaurantele sale.

"Noi avem destul de multi expati care, chiar daca stau si mananca intr-o zona de fumatori, atunci cand fumeaza ies afara. In ultima perioada avem din ce in ce mai multe rezervari pe zona de nefumatori, motiv pentru care am marit spatiile noastre destinate nefumatorilor. Astfel, zona de fumatori devine zona care in 2011 era destinata nefumatorilor. Se schimba putin trendul, inclusiv in ce priveste si clientii romani. Pot spune ca astazi 8 din 10 rezervari sunt la nefumatori", a explicat Dragos Panait, la emisiunea WALL STREET 360, pe tema adoptarii legii antifumat, care interzice fumatul in toate spatiile publice inchise, odata ce ar fi promulgata.

Totodata, proprietarul Red Angus spune ca renuntarea la fumat in localurile sale este o idee la care se gandeste, asa cum s-a intamplat deja in cateva localuri din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri