Compania indiana Jet Airways a mutat recent baza aeriana de la Bruxelles la Amsterdam si lanseaza astfel doua zboruri zilnice catre capitala indiana New Delhi, respectiv catre Mumbai, din 27 martie, pentru turistii care doresc sa descopere tara mirodeniilor.

Calatoria ta pe drumul mirodeniilor incepe in Mumbai, catre care un bilet de avion dus-intors din Amsterdam costa 546 euro, in luna mai. Insa, cum India este o destinatie vibranta, merita descoperita dintr-un punct in altul, intr-un circuit cum ar fi Mumbai-Goa-New Delhi pentru a experimenta ambele fete ale tarii: cea pitoreasca (Mumbai) si cea tropicala, luxurianta, aproape occidentala (Goa).

Astfel, un bilet de avion Amsterdam-Mumbai costa 284 euro, iar o calatorie New Delhi-Amsterdam costa 343 euro, pentru deplasari peste doua luni, perioada optima generala pentru gasirea biletelor de avion la un pret cat mai mic pentru destinatia respectiva. Un zbor intre Amsterdam si India dureaza intre 7 si 9 ore.

Jet Airways vrea romani la bord, dar sta departe de Europa de Est

Compania aeriana de linie vrea sa atraga pasageri din tarile din regiune, inclusiv din Romania, insa nu poate fi vorba momentan de zboruri directe din Europa de Est catre India. "Piata din Europa de Est este o piata mare, dar nu poti fi oriunde. KLM poate aduce oamenii din Romania sau din celalalte tari din Europa de Est in Amsterdam", a spus Naresh Goyal (foto centru), fondatorul Jet Airways, la o conferinta internationala despre mutarea hub-ului in capitala Olandei.

Hub-ul Jet Airways a fost mutat in Amsterdam pentru a incheia un parteneriat cu compania KLM pentru zboruri de conexiune din Europa catre Amsterdam, respectiv cu compania Delta Air Lines, pentru zboruri de conexiune intre Amsterdam si SUA sau Canada, atat pentru pasagerii europeni si americani, cat si pentru cei din India.

Pe langa zboruri directe din Amsterdam, de luna aceasta, romanii care vor sa ajunga in India pot obtine online viza (e-visa) pentru tara asiatica, pe site-ul indianvisaonline.gov.in, valabila pentru 30 de zile, pentru o serie de destinatii locale. Pana acum, viza pentru India putea fi ridicata doar de la consulat.

Sursa foto: Pikoso.kz/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri