IKEA

IKEA

IKEA Romania este pe primul loc in reteaua de magazine IKEA in privinta vanzarilor de hot-dog, cu o medie de peste 500 de km de hot-dog vanduti anual.

De aceea, designerii IKEA au creat un nou produs care sa ii ajute pe consumatori sa se bucure de gustul bun mai repede. Manusa FORSTAPRIL a fost conceputa special pentru romanii care isi doresc sa puna in acelasi timp si ketchup si mustar pe celebrii hot-dogi.

Cu un design simplu, usor de asamblat si folosit, manusa FORSTAPRIL reduce considerabil timpul necesar pentru adaugarea sosurilor preferate pe hot-dog. Manusa FORSTAPRIL este un produs creat pentru consumatorii din Romania si va fi disponibil in magazin incepand cu 1 aprilie, la pretul de 10 lei.

UBER

UBER

Desi nu veti putea face o cursa cu o lama in Bucuresti, soferul care accepta comanda uberLAMA va va duce in incinta cladirii ArtMark, unde avem, desigur, o lama de la Fundatia Adapost pentru Cai Steaua Sperantei, care asteapta sa fie fotografiata si alintata! Puteti sa o cunoasteti in social media inainte – ca orice lama care se respecta, are o pagina personala.

Partenerii nostri de la adapost au adus lama in deplina siguranta si un ingrijitor este acolo pentru a se asigura ca totul merge…ca pe roate! Cateva sfaturi utile:
- Comandati uberLAMA pentru a ajunge la locatie – nu veti putea intra altfel. Se aplica tariful standard uberX
- Disponibilitatea masinilor este limitata doar in zona centrala a orasului, doar in intervalul 12:00-14:00
- Cand ajungeti, va rugam sa urmati sfaturile ingrijitorului si ale Brand Ambassadorilor Uber – de exemplu, nu mangaiati lama pe blana (nu le place deloc!)

Convingeti un prieten sa se inscrie cu codul LAMAGLAMA si cursa este gratuita! Pe uber.com/app

Purcari

Purcari

In premiera mondiala, Vinaria Purcari lanseaza serviciul WineDroneTM – livrarea vinurilor prin intermediul dronelor aeriene. Este un proiectexperiment, care urmeaza a fi testat pentru inceput in Republica Moldova, Romania si Ucraina – urmand extinderea pe pietele principale de export in cazul feedback-ului pozitiv din partea clientilor pilot.

Pentru inceput, serviciul se va limita la maxim 3 sticle de 0,375 L per livrare, pentru a respecta capacitatea de transport a dronelor Uber Lirpa I, contractate pentru acest scop. In perioada de testare, livrarile vor fi facute gratis.

Serviciul WineDroneTM este accesibil in varianta web si mobile-web, prin intermediul http://winedrone.purcari.md, urmand lansarea aplicatiilor native pentru iOS si Android. Comanda poate fi efectuata in mai putin de 30 de secunde, iar livrarea se face timp de o ora. Pentru inceput, aria de acoperire a serviciului este de maxim 10 km in raza oraselor pilot. Achitarea se face in prealabil prin card bancar.

Vinaria Purcari are o traditie frumoasa de inovatii ce tin de sfera aeronautica, lansand acum un an o cooperare cu NASA, proiectul Purcari Zero GravityTM, care a fost furnizorul selectat pentru programul de cercetare al efectelor vinului in spatiu.

Crama Ceptura

Crama Ceptura

O companie italiana intentioneaza sa contruiasca cea mai mare centrala din lume, in zona viticola Dealu Mare, in satul Ceptura de Jos. Informatia a fost publicata pe site-ul de stiri http://future.bbc-inline.com/worlds-largest-solar-power-plant/. Urmare a studiilor pedoclimatice, s-a descoperit faptul ca satul Ceptura de Jos beneficiaza de 14 zile insorite in plus fata de media pe Romania, fapt care explica interesul sporit al investitorilor anume fata de aceasta zona.

In mai 2016, cu o investitie de peste 300 milioane euro, peste 2000 de hectare de teren vor fi scoase din circuitul agricol pentru a fi folosite la producerea de energie din surse regenerabile. Specialistii au initiat deja lucrarile si au inceput sa monteze panourile chiar de stalpii care sustin vita-de-vie.

Sursa foto: Panouri solare, Shutterstock

Altex

Altex

Altex a "lansat" masina de spalat pacate, clasa Angelic ++, cu dezlegare la peste, 1.000 de versete pe minut si canon inclus.

Sursa foto: Shutterstock