Vacanta de Paste pe Valea Pahovei si in Poiana Brasov

Vacanta de Paste pe Valea Pahovei si in Poiana Brasov

Ofertele de Paste pe Valea Prahovei incep de la 25 lei/persoana/noapte de cazare, la o pensiune de 2 stele, si ajung la 100 lei/persoana/noapte la o pensiune de 5 stele, fara masa, insa cu conditia sa rezervati cel putin trei nopti, potrivit ofertelor de pe Turistinfo.ro. In ce priveste hotelurile, preturile si serviciile se schimba, astfel ca ofertele de Paste includ cazare, mic dejun si masa festiva de la 100-130 lei/persoana/noapte (hotel 2-3 stele) si ajung la 200 lei/persoana/noapte (hotel 4 stele). Asa ca indiferent de statiunea aleasa, Azuga, Busteni, Sinaia, Predeal, Poiana Tapului, preturile sunt pentru toate buzunarele.

In Poiana Brasov, ofertele de Paste incep de la 143 euro/persoana pentru 3 nopti de cazare in camera dubla, demipensiune, cina festiva pascala si petrecere cu DJ, la un hotel de 4 stele, si ajung la 149 euro/camera/noapte pentru doua persoane, cu demipensiune si bruch pascal pe 1 Mai, la un hotel de 5 stele.

Sursa foto: bass_elena/Shutterstock.com

Oferte Paste 2016 in Mamaia

Oferte Paste 2016 in Mamaia

Cum Vacanta de Paste 2016 coincide cu vacanta de 1 Mai, hotelurile de pe Litoral s-au pregatit cu oferte pentru cele doua sarbatori. Spre exemplu, in statiunea Mamaia, preturile incep de la 300-500 lei/noapte/camera pentru un sejur de 3-5 nopti cu mic dejun sau in unele cazuri in regim all inclusive, la hoteluri de 4 stele.

Tot in Mamaia, preturile se schimba in euro la hoteluri celebre ca Iaki si Vega. La Iaki (4 stele), hotelul lui Gheorghe Hagi, preturile incep de la 179 euro/noapte, pentru 2 adulti, cu demipensiune inclusa, pentru sejururi de minim 3 nopti, oferta ce include cazare, demipensiune (mic dejun si pranz) si acces la spa si piscina. La Vega (5 stele), hotelul lui Gabriel Comanescu - proprietarul Grup Servicii Petroliere (GSP) - ofertele de Paste si 1 Mai incep de la 750 euro/sejur 3 nopti/2 adulti pentru o camera dubla fara balcon, cu mic dejun si acces la plaja privata si sala de fitness, potrivit ofertelor publicate pe Litoralulromanesc.ro.

Sursa foto: stockphoto-graf/Shutterstock.com

Vacanta de Paste 2016 in sudul litoralului si Delta Dunarii

Vacanta de Paste 2016 in sudul litoralului si Delta Dunarii

Puteti sa rasuflati usurati daca va indreptati atentia spre sudul litoralului, unde preturile se schimba la loc in lei si se miscoreaza considerabil. Astfel, cu oferte intre 130 lei si 400 lei/persoana/noapte si mic dejun, in functie de numarul de stele, va asigurati o vacanta de Paste in Eforie, Costinesti, Neptun-Olimp, Venus sau Mangalia.

O alegere la fel de buna pentru vacanta de Paste este Delta Dunarii, paradisul natural al Romaniei. Aici preturile variaza intre 30 lei si 100 lei de persoana doar cazare, fara masa, si ajung la 200-300 lei de persoana/noapte de cazare, cu pensiune completa si masa festiva de Paste, potrivit ofertelor de pe Turistinfo.ro.

Sursa foto: Porojnicu Stelian/Shutterstock.com

Oferte Paste 2016 in Maramures si Bucovina

Oferte Paste 2016 in Maramures si Bucovina

O vacanta de Paste petrecuta in spiritul traditional romanesc ne face sa ne gandim la Maramures si Bucovina, zonele din tara in care obiceiurile se pastreaza inca foarte bine.

Atat in zonele maramuresene, ca Borsa, Poienile Izei si Cavnic, cat si in zonele bucovinene, ca Vatra Dornei, Gura Humorului si Campulung Moldovenesc, ofertele de Paste sunt impartite pe categorii, in functie de serviciile dorite. Astfel, cazarea, fara mese, costa intre 60 lei si 95 lei/persoana/noapte, cu conditia sa rezervati trei nopti de cazare. Preturile cresc cand vine vorba de pachete deja concepute: veti gasi cazare cu demipensiune si masa festiva de Paste de la 100 lei la 200 lei/persoana/noapte la pensiuni neclasificate si de la 300 lei/persoana/noapte pentru cazare cu demipensiune si masa festiva de Paste la pensiuni de 3 stele, potrivit ofertelor publicate pe Turistinfo.ro.

Sursa foto: Radu Razvan/Shutterstock.com

Vacanta de Paste 2016 la Baile Felix si Baile Herculane

Vacanta de Paste 2016 la Baile Felix si Baile Herculane

Vacanta de Paste 2016 poate fi o ocazie buna pentru cei care doresc sa se relaxeze si ce altceva ar fi mai potrivit decat baile termale. In cele mai cunoscute zone termale din tara, Baile Felix si Baile Herculane, ofertele de cazare la pensiuni incep de la 30 lei/persoana/noapte si ajung la 100 lei/persoana/noapte, fara mese, pentru cel putin 3 nopti rezervate. Preturile cresc la 130 lei/persoana/noapte pentru cazare cu mic dejun si masa festiva si ajung la 175 lei/persoana/noapte (hotel de 3 stele) pentru cazare cu pensiune completa si masa festiva de Paste, pentru o rezervare obligatorie de cel putin 3 nopti, potrit ofertelor de pe Turistinfo.ro.

La hoteluri de 4 si 5 stele din Baile Felix, preturile cresc considerabil. Astfel, un sejur de 3 nopti costa 900 lei/persoana pentru cazare la 4 stele, cu pensiune completa si acces la piscine si saune si 1.700 lei pentru cazare la 5 stele, cu demipensiune, pranz festiv de Paste si acces la sauna si sala de fitness.

Sursa foto: Khakimullin Aleksandr/Shutterstock.com

Sursa foto: Ravital/Shutterstock.com