Lantul de multiplex-uri prezent de trei ani pe piata cinematografica din Romania isi anunta rebrandingul. Compania isi schimba numele si identitatea vizuala, dar pastreaza calitatea serviciilor si aceleasi preturi.

Cine Grand Romania, unul dintre cei mai noi jucatori prezenti pe piata multiplexurilor din Romania a devenit Cine Globe Romania. Rebrandingul ajuta compania sa transmita mai bine strategia internationala de extindere, iar Romania se numara printre primele tari care se bucura de aceasta schimbare.

Noua identitate a brandului reprezinta un element important al strategiei internationale de extindere si dezvoltare. Cine Globe are un logo si o comunicare vizuala noi

„Cine Globe este brandul prin care ne dorim sa exprimam cat mai bine obiectivele pe care compania noastra le are la nivel international. Suntem prezenti pe trei continente (America de Nord, Europa si Asia), iar rebrandingul in Cine Globe este menit sa intareasca increderea clientilor nostri pentru un brand international”, a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Globe.

Doua noi cinematografe in Romania: Cine Globe deschide cate un multiplex in Sibiu si in Suceva

Cine Globe Romania se pregateste de inca doua lansari: Cine Globe Sibiu si Cine Globe Suceava. Lantul de cinematografe continua dezvoltarea si la nivel international, anul trecut a inaugurat un nou multiplex in SUA, iar anul acesta continua abordarea altor piete din Europa.

“Vom continua seria investitiilor si planuim sa lansam alte 15 ecrane in intervalul 2016-2017 si mai mult de 100 de ecrane in urmatorii 5 ani. In functie de multiplex, de numarul salilor si de spatiul total, investitiile variaza intre 2 si 4 milioane de euro pentru fiecare cinematograf. Asadar, ne asteptam sa investim in jur de 10 milioane de euro in urmatoarele 3 multiplexuri Cine Grand (Cine Globe) pe care le vom deschide in Romania si in aceasta zona speciala de divertisment”, spunea Amitabh Vardhan (foto mai jos), CEO Cine Globe, intr-un interviu pentru WALL-STREET.RO.

Pe langa locatiile deschise in Europa (Romania si Bulgaria), compania are multiplex-uri si in Statele Unite, China si India. Totodata, compania este in curs de a-si consolida prezenta pe pietele din India, Bulgaria, Romania, China si America de Nord.

Conform datelor Centrului National al Cinematografiei (CNC), la finele anului trecut Cinema City, cu 22 de spatii de entertainment si circa 200 de sali era cel mai mare jucator pe piata cinematografelor la nivel local, urmat de Grand Cinema Digiplex (Baneasa Developments), Movieplex Romania (situat in proiectul Plaza Romania din Bucuresti), precum si Hollywood Multiplex (din proiectul Bucuresti Mall).

Cine Grand, actualmente Cine Globe, a ocupat anul trecut pozitia a sasea in topul celor mai mari societati de exploatare a cinematografelor, cu doua spatii dechise in Romania (Bucuresti si Botosani) si 12 sali, inregistrand peste 300.000 de spectatori si incasari de circa 5,3 milioane de lei.

top cinematografe 2015

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri