Teatrul Tandarica din Bucuresti a incasat, anul trecut, 1.200.000 de lei din vanzarea de bilete, iar bugetul anual al institutiei de spectacole, insemnand salarii, productie, deplasari si turnee, este de 13.704.000 de lei, a declarat, intr-un interviu pentru News.ro, directorul Calin Mocanu.

”Tot ce este in Tandarica, operationalul teatrului, salarii, productie, deplasari si turnee, toate inseamna 13.704.000 de lei, adica 3 milioane de euro, fara reparatii si cheltuieli de capital”, a spus Catalin Mocanu, directorul tetarului, potrivit News.ro.

Intrebat daca este o suma suficienta pentru a intretine un teatru ca Tandarica, managerul institutiei a spus: ”Ne ajung bine”.

”Nu mi-e frica de bani, avem un serviciu de achizitii clar. Totul e foarte clar. Eu asa reusesc sa-i platesc bine pe actori, scotandu-i de la cartea de munca si negociind cu ei la calitate si volum”, a adaugat el.

Incasarile institutiei provin din vanzarea de bilete, participari la festivaluri, turnee.

”Anul trecut am avut 12 miliarde de lei vechi castig. Am venit cu 12.500 de dolari din China. Banii castigati se duc tot la noi, dar atunci se scad din subventie. Suntem un teatru foarte vandut, real”, a mai declarat Calin Mocanu.

Potrivit directorului, Teatrul Tandarica a avut, in 2015, 110.115 de spectatori platitori de bilete si aproximativ 17.000 neplatitori, cazuri sociale. Din 2012, numarul spectatorilor a crescut. In 2014, 107.000 de spectatori au platit bilet, iar in 2013, 105.000 de spectatori.

Totodata, Catalin Mocanu a anuntat ca Teatrul Tandarica va avea, din luna ianuarie a anului viitor, un microcinematograf unde vor rula filme in acelasi timp cu spectacolul, astfel incat copiii care nu vor avea rabdare in sala pe tot parcursul spectacolului sa nu se plictiseasca si sa vada filme animate.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri