Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat, duminica, BRD Bucharest Open, al 13-lea trofeu WTA din cariera ei, dupa ce a trecut in finala, cu 6-0, 6-0, de sportiva letona Anastasija Sevastova, locul 66 WTA si cap de serie numarul 7, scrie News.ro.

A fost o finala fara istoric la BRD Bucharest Open, fiind prima in care Halep s-a impus fara sa piada vreun ghem.Halep si Sevastova au oferit publicului de la Arenele BNR evolutii opuse total. Romanca a fost concentrata, agresiva, cu un bun serviciu si i-a iesit aproape totul. De partea cealalta a fielului, Anastasijei Sevastova nu i-a iesit nimic in ultimul act al turneului de la Bucuresti, dupa o saptamana in care a aratat un joc solid. Ea a avut mari dificultati in a pune mingea in terenul avdersarei, iar cand a facut-o a primit o replica tare din partea Simonei Halep.

Cu doar zece puncte castigate, Sevastova a cedat la zero primul set, in putin peste 20 de minute. Evolutia dezamagitoare a jucatoarei din Letonia a continuat si in setul al doilea, care s-a incheiat cu acelasi scor, 6-0, pentru Halep, dupa 47 de minute.

Halep a mai castigat 12 turnee, la Madrid (Premier Mandatory), in acest an, la Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei in 2015, Doha (Premier 5), Bucuresti (WTA), ambele in 2014, Nurnberg (WTA), 's-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) si Sofia (turneul "mic" al campioanelor), toate cele sase in 2013.

Ea a mai jucat opt finale, Toronto, Rogers Cup (ambele de categorie Premier 5), in 2015, WTA Finals - Singapore (Turneul Campioanelor), Roland Garros (Grand Slam), Madrid (Premier Mandatory), toate trei in 2014, Bruxelles (Premier), in 2012 si Fes (WTA), in 2011 si 2010.

Castigatoarea trofeului va primi 43.000 de dolari si 280 de puncte WTA. Simona Halep a castigat prima editie a turneului de la Bucuresti, cea din 2014. Pentru Halep va urma cel mai probabil participarea la Rogers Cup, la finalul acestei luni.

Sursa foto: Jimmie48 Photography / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri