Ofertele last minute sunt cea mai buna optiune de a merge in concediu sau in vacanta dorita atunci cand ai un buget redus. Iata, asadar, ce vacante ieftine gasesti in tara si in strainatate la agentiile de turism.

Ofertele last minute inseamna sa ai banii pregatiti, sa cumperi vacanta imediat cum vezi oferta si sa pregatesti bagajele pentru ca acestea impun plecari in cateva zile sau chiar si a doua zi.

Oferte last minute pentru litoralul romanesc

Spre deosebire de mijlocul verii, pretul unui sejur pe litoralul romanesc a scazut chiar si cu 50%. Astfel, un turist plateste, de exemplu, 100 de euro pentru 7 nopti de cazare la un hotel in Mamaia. Preturile urca la 145 euro pentru acelasi numar de nopti de cazare in Eforie Nord si la 244 euro pentru acelasi sejur in Mamaia, la hoteluri de 3-4 stele, potrivit ofertelor Tui TravelCenter.

Oferte last minute in strainatate

Marile agentii de turism au oferte last minute in special pentru Grecia, Bulgaria si Turcia, de altfel destinatiile in care merg cei mai multi romani in vacanta in sezon.

Pentru Grecia, ofertele last minute sunt in cele mai cunoscute si dorite insule. Spre exemplu, o oferta last minute pentru un sejur in Corfu incepe de la 144 euro/persoana pentru transport cu autocarul si cazare si de la 200 euro/persoana pentru transport cu avionul si cazare, potrivit agentiei Christian Tour, si de la 218 euro/persoana pentru charter Rodos si de la 280 euro/persoana pentru charter Santorini, potrivit ofertelor agentiei Paralela 45.

In ce priveste litoralul bulgaresc, ofertele last minute incep de la 110 euro/persoana si ajung la 240 euro/persoanapentru un sejur la 4 stele. Pentru cine vrea sa testeze sistemul all inclusive din Turcia, ofertele last minute incep de la 97 euro/persoana pentru 5 nopti de cazare si ajung la 150 euro/persoana, pentru acelasi sejur in Marmaris, Side sau Bodrum, potrivit ofertelor Christian Tour.

De asemenea, agentiile de turism au oferte last minute si pentru Tenerife, desi este o destinatie in care poti merge in orice perioada a anului. Astfel, cu 670 euro/persoana (avion+cazare 4 stele) iti asiguri un sejur in faimoasa insula a primaverii, cu plecare pe 20 septembrie, potrivit ofertei Cocktail Holidays.

Tu unde mergi in vacanta ca sa prelungesti vara?

Sursa foto: Victor Shova/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri