Mirajul castigului la loto acapareaza din ce in ce mai multi romani. Nu de putine ori intalnim persoane care vad in castigul la loto singura sansa de a scapa de griji, de probleme financiare si chiar o oportunitate de a renunta la locul de munca, avand traiul asigurat.

Exista persoane care joaca intreaga viata la loto si nu reusesc niciodata sa castige. Pe de alta parte, altele castiga premii consistente chiar de la prima participare. Poate fi vorba despre norocul incepatorului, insa asta nu inseamna neaparat ca toate acele persoane care joaca in mod regulat sunt extrem de ghinioniste.

Desi implica si o doza de noroc, jocul de loto este – dupa parerea multor participanti – un aspect ce poate fi privit si din punct de vedere matematic.

Exista participanti la loterie din intreaga lume care sustin ca au descoperit formula secreta prin care se poate castiga la loto. In fapt, aceasta nu exista – ar putea fi observate mult mai multe castiguri la orice joc de loterie, inclusiv marile premii, fara sa se mai inregistreze reporturi de la o extragere la alta. Totusi, exista cateva strategii pe care le poate aplica orice jucator pentru a-si creste sansele de castig.



Ajutoarele in acest sens pot fi gasite in statistici, sfaturi si recomandari oferite de platformele de rezultate loto. Una dintre acestea este si rezultateloto.ro, care ofera o serie de unelte si instrumente ce pot creste sansele de castig ale fiecarui participant.

Principalele recomandari oferite de specialisti in domeniu, dar si de catre jucatori care au reusit sa ghiceasca combinatii castigatoare de numere sunt urmatoarele:

Joaca numerele care iti poarta noroc. Asta inseamna sa nu pui nicicum bilete cu numere alese aleatoriu, ci sa pariezi pe acele numere care ti-au adus noroc de-a lungul timpului, fie ca este vorba de date de nastere, cifre norocoase aferente zodiei tale sau oricare altele.

Alege numere pe care nu le joaca oricine. Contrar ideii de mai sus, tine cont de faptul ca luna calendaristica are maxim 31 de zile. Daca fiecare participant se bazeaza pe numere norocoase aferente datelor calendaristice, ai putea avea o sansa in plus de castig daca vei alege numere mai mari decat 31.

Alatura-te sau creeaza un grup de jucatori si participa. Uneori poate nu vei avea suficienti bani pentru a plasa toate variantele de joc pe care ti le-ai dori. Poti rezolva acest neajuns alaturandu-te unui grup de jucatori, sau poti chiar infiinta unul. Astfel te vei asigura ca vei castiga oricand unul din membrii grupului ghiceste o combinatie castigatoare de numere. Totusi, premiile nu vor mai fi atat de consistente, intrucat toate castigurile vor fi impartite.

Participa si la alte loterii. Nu trebuie sa te bazezi exclusiv pe loto 6 din 49. Daca vrei o sansa in plus de castig, poti opta si pentru loterii internationale, sau pentru alte jocuri de loto autohtone.

Mai multe bilete, mai multe sanse de castig. Poate ca suna a slogan, insa exista si o realitate in spatele acestei recomandari. Cu cat plasezi mai multe bilete cu variante diferite de numere, cu atat iti cresc sansele de castig, din punct de vedere matematic.

Indiferent daca esti incepator in ale jocului de loto, sau daca esti un impatimit al loteriei, vei gasi utile si uneltele si instrumentele puse la dispozitie de platforma sus-numita – rezultateloto.ro.

Un numar mare de jucatori pleaca de la ideea ca plasarea numerelor trebuie facuta tinand cont si de ce rezultate loto au fost la extragerile anterioare. Care sunt tipurile de unelte disponibile pe platforma de rezultate loto ce pot creste sansele de castig? Le prezentam in randurile urmatoare.

Generatorul de numere – este o unealta ce te poate ajuta considerabil atunci cand ai ramas fara inspiratie si nu mai stii ce combinatii de numere sa plasezi pe bilete. In plus, e mult mai comod sa pregatesti biletele de acasa si atunci cand ajungi in agentie sa nu mai fii nevoit sa faci extrageri aleatorii din bolul cu jetoane sau bile.

Analiza numerelor – acest instrument iti poate fi de mare ajutor. Platforma rezultateloto.ro il pune la dispozitia jucatorilor, tocmai pentru ca acestia sa vada exact ce frecventa de extragere a avut fiecare numar in parte, cand a fost ultima sa aparitie sau de cate ori a facu parte din seria de numere care au castigat marele premiu.

Verificarea numerelor – unealta din cadrul site-ului ce ofera rezultate loto si diverse alte instrumente iti permite sa verifici daca setul de numere de pe biletul tau este sau nu castigator. In intervalul ales, vei putea afla daca ai castigat, cate numere ai reusit sa ghicesti si la ce suma te poti astepta.

De ce ai apela la astfel de instrumente loto? Raspunsul celor care au investit timp, rabdare si pasiune in crearea platformei rezultateloto.ro este unul edificator: "Site-ul nostru este destinat tuturor jucatorilor la loto, indiferent daca sunt incepatori sau veterani ai jocului. Atunci cand au nevoie de un ajutor in a afla frecventa aparitiei unui numar la extrageri, fara sa trebuiasca sa consulte arhive intregi ale rezultatelor, rezultateloto.ro este alegerea perfecta".

In cadrul aceleiasi platforme jucatorii pot verifica cele mai frecvente perechi si triplete de numere castigatoare, care sunt numerele calde si reci pentru urmatoarea extragere, sau care numere sunt infratite cu cele pe care le au deja in minte.

Indiferent daca in cele din urma este vorba despre noroc sau despre matematica si probabilitati, nu poate fi desemnat un castigator clar. Adevarul este, ca de fiecare data, pe undeva pe la mijloc. Nu ai nicio sansa de castig daca nu participi, insa poti avea un suras in plus din partea zeitei Fortuna, daca apelezi la strategii, unelte si instrumente precum sunt cele oferite de rezultateloto.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri