In preajma sarbatorilor, nu doar cei dragi au parte de bucuria cadourilor de Craciun, ci si colaboratorii din mediul business, in semn de multumire pentru inca un an in care au construit si au dezvoltat relatiile de afaceri, acestea aducand cu sine prosperitate si succes.

In preajma sarbatorilor, nu doar cei dragi au parte de bucuria cadourilor de Craciun, ci si colaboratorii din mediul business, in semn de multumire pentru inca un an in care au construit si au dezvoltat relatiile de afaceri, acestea aducand cu sine prosperitate si succes.
Alegerea unui Cadou de Craciun pentru partenerii de afaceri nu este la fel ca alegerea oricarui alt cadou, acesta trebuind sa exprime bunele dumneavoastra intentii, sa releve calitatea, eleganta si atentia pe care ati acordat-o acestor criterii, fiind dovada aprecierii pe care i-o purtati destinatarului si multumirea pe care i-o aduceti in acest fel.


Ce cadou de Craciun puteti oferi unui partener de afaceri? Borealy.ro va pune la dispozitie o gama variata de Cadouri de Craciun, care poate pleca de la un instrument de scris de lux, o pereche de butoni cu sistem Tourbillon inclus, o cutie de ceasuri sau un watch-winder, un minibar in forma unui glob pamantesc, un ceas de birou de lux sau o bautura veche de peste 30 de ani .
De asemenea, unui businessman de succes ii puteti oferi un set de accesorii de birou, din piele naturala, indispensabil unui domn care este inclinat spre reusita profesionala.
Despre oamenii de succes este cunoscut faptul ca sunt autodidacti, concentrati pe telul lor si pe acumularea de cat mai multe informatii, din varii domenii, de aceea a le oferi acestora o carte de colectie nu poate fi decat un gest magulitor, aratandu-le cat de mult ii apreciati pentru daruirea si determinarea lor.

O alta idee de cadou de Craciun perfect de oferit in cadrul companiilor, unul extrem de versatil si mereu de actualitate, este cosul cu bunatati. Conceptul Borealy de cos cadou pentru Craciun nu este unul standard, ci unul inovativ in care se combina produse gourmet de cea mai buna calitate cu produse unicat pe piata din Romania. Astfel, se pot folosi produse gourmet premium cum ar fi un ceai de colectie, cele mai fine praline belgiene, cel mai rafinat whisky ori cognac, insotite de accesorii de inalta calitate, precum manusile ori portofelele din piele italiana, fulare si esarfe din casmir, incalzitoare de cognac sau pahare de sampanie placate cu aur, sau bijuterii si butoni de cea mai inalta calitate.

Cu o gama atat de larga, cu siguranta nu veti da gres in alegerea cadoului perfect de Craciun pentru colaboratorii dumneavoastra, Borealy.ro venindu-va in sprijin cu o consiliere plina de profesionalism, pentru a crea impreuna conceptul ideal de cadou, astfel incat sa le aduceti zambetul pe buze acestora si o bucurie nepretuita in preajma sarbatorilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri