Organizatorii Festivalului Untold au anuntat ca au vandut, online, in aproximativ o ora, 15.000 de bilete si abonamente pentru editia din 2017, pana in prezent aproximativ 26.000 de oameni cumparand tichete pentru acest eveniment, care va avea loc la Cluj-Napoca, in perioada 3-6 august.

”In aceasta seara, Untold a inregistrat un nou succes: peste 15.000 de abonamente vandute pentru editia din 2017. Primii 10.000 de fani care au accesat link-ul de achizitionare astazi, incepand cu ora 18.00, au avut posibilitatea sa-si finalizeze tranzactiile, pentru a-si cumpara abonamentele sau biletele pentru o zi. Astfel, in aceasta seara, peste 15.000 de festivalieri si-au asigurat intrarea in regatul Untold 2017”, au anuntat, intr-un comunicat de presa, organizatorii festivalului, potrivit News.ro.

Vineri, fanii festivlaului au putut achizitiona abonamente la pretul special de 365 de lei fiecare plus taxe sau bilete de o zi la pretul special de 200 de lei plus taxe. Abonamentele la pretul intreg de 550 de lei plus taxe si biletele de o zi la pretul de 250 de lei plus taxe vor fi puse in vanzare din 2017.

In 25 noiembrie, primele 11.000 de bilete si abonamente s-au vandut, tot online, in doar trei minute.

Editia de anul viitor a Festivalului Untold de la Cluj-Napoca va avea loc intre 3 si 6 august.

Editia din 2016 a Festivalului Untold a adus la Cluj-Napoca DJ de top din lumea muzicii electronice, printre care Armin van Buuren, Tiesto sau Martin Garrix. Acestia au mixat in fata a peste 70.000 de oameni, ultimele doua zile din festival fiind sold out.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri