Locul 5: Tokyo, Japonia

Locul 5: Tokyo, Japonia

Cresterea cautarilor: 34%

Cum poate avea un oras atatea contraste, cum poti gasi in acelasi loc si traditii, si peisaj natural, si tehnologie la cel mai inalt nivel, numai in Tokyo poti afla. Capitala japoneza merita descoperita in aprilie, ca sa te bucuri de ciresii infloriti, un adevarat spectacol al naturii.

Bilete de avion: 654 euro dus-intors

Cazare: 100 euro/noapte/camera dubla

Sursa foto: takayuki/Shutterstock.com

Locul 4: Bali, Indonezia

Locul 4: Bali, Indonezia

Cresterea cautarilor: 37%

Bali, considerata "insula zeilor", este dovada ca paradisul exista pe pamant. De la plaje exotice cu apa turcoaz, la temple si terase de orez, orice o sa te impresioneze in insula din Indonezia. Aici, poti sa te plimbi pe elefant, sa faci snorkeling si sa descoperi viata simpla a locuitorilor. Multi dintre cei care au fost in Bali spun ca s-au intors mai binedispusi si mai fericiti.

Bilete de avion: 709 euro dus-intors

Cazare: 35 euro/noapte/camera dubla (resort 4 stele)

Sursa foto: Zephyr_p/Shutterstock.com

Locul 3: Auckland, Noua Zeelanda

Locul 3: Auckland, Noua Zeelanda

Cresterea cautarilor: 44%

Auckland, cel mai mare oras din Noua Zeelanda, este considerat orasul marinarilor datorita numarului mare de barci, una pe cap de locuitor. De aici, continui drumul spre Rotorua, pentru explorarea zonei termale si catre plajele Hahei si Aroa.

Bilete de avion: 957 euro dus-intors

Cazare: 100 euro/noapte/camera dubla

Sursa foto: Pixabay.com

Locul 2: Reykjavik, Islanda

Locul 2: Reykjavik, Islanda

Cresterea cautarilor: 77%

Daca te gandesti sa ajungi in Reykjavik, nu te opri doar la acest oras pentru ca Islanda este o destinatie care merita vazuta pe indelete timp de o saptamana. Aici poti face baie in Laguna Albastra, poti sa admiri aurora boreala, sa vezi gheizerele si satele pescaresti. Islanda este una dintre cele mai mici tari din lume, dar fierbe la propriu in 100 de locuri. Aici, focul intalneste gheata si simti ca poti prinde energia cu mana.

Bilete de avion: 206 euro dus-intors

Cazare: 126 euro/noapte/camera dubla

Sursa foto: Robert Hoetink/Shutterstock.com

Locul 1: Havana, Cuba

Locul 1: Havana, Cuba

Cresterea cautarilor: 191%

Cuba si implicit capitala Havana sunt o destinatie in plina contradictie: gasesti atat un loc in care parca te intorci in timp, cat si un adevarat paradis pe pamant datorita plajelor sale. Daca ajungi in Cuba, merita sa faci un tur al orasului Havana si apoi sa iti continui vacanta pe plajele din Varadero, o concurenta reala pentru alte destinatii din Caraibe.

Bilete de avion: de la 886 euro dus-intors

Cazare: 116 euro/noapte/camera dubla

Sursa foto: Anna Jedynak/Shutterstock.com

Sursa foto: Anna Jedynak/Shutterstock.com