Pentru al treilea an consecutiv, Vola organizeaza un targ online cu reduceri de pana la 60% la sejururi si city break-uri. Iata unde poti sa calatoresti cu 119-380 euro.

Cele mai accesibile oferte sunt la Roma si Milano, city break cu doua nopti de cazare si transport cu avionul, de la 119 euro / persoana. Un city break la Venetia in conditii similare incepe de la 149 euro / persoana, la Londra de la 159 euro / persoana, Paris si Amsterdam de la 179 euro / persoana si Lisabona de la 189 euro / persoana.

Sejururile de 7 nopti si transport cu avionul in insulele Greciei incep de la 325 euro pentru Rodos, 339 euro pentru Zakynthos, 378 euro pentru Santorini si multe alte destinatii.

Ofertele sunt disponibile pana pe 19 februarie 2017.

”De 10 ani incercam sa simplificam si sa eficientizam modul romanilor de a avea acces la vacante si bilete de avion. Prin acest targ online de vacante oferim turistilor posibilitatea sa rezerve vacante si city break-uri cu pana la 60% reducere, fara sa se deplaseze de la computer, cu un singur click”, a declarat Daniel Truica, CEO Vola.

In acelasi, la Romexpo are loc Targul de Turism al Romaniei, care se incheie duminica, 19 februarie, si la care participa peste 200 de agentii de turism.

Sursa foto: Alberto Pérez Veiga/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri