Casa de moda franceza Louis Vuitton a intrat pe piata de wearables cu un smartwatch premium, cu Android Wear 2.0. Produs cu ajutorul Google si Qualcomm, Tambour Horizon este cel mai scump smartwatch cu Android si intra in competitie directa cu produsele Apple.

Louis Vuitton este cel mai recent brand de lux care a lansat o linie de smartwatch-uri. Alte branduri, preum Tag Heuer si Montblanc deja vand astfel de device-uri de lux, la fel si Hermes– prin colaborarea cu Apple– si Michael Kors cu Fossil.

Fiecare ceas Louis Vuitton are o interfata cu brandul companiei, este dotat cu metale si curele premium si are un pret de pornire de 2.450 dolari, potrivit The New York Times. Website-ul casei de moda nu precizeaza preturile acestora, insa potrivit aceleasi publicatii smartwatch-urie Louis Vuitton pot ajunge pana la 2.900 dolari.

Sursa foto: Louis Vuitton

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri