Recent renovat, hotelul \'Venetian\' din Las Vegas este cel mai mare din lume, oferind oaspetilor sai 7.000 de camere si peste 50 de restaurante.
Astfel, Venetian surclaseaza hotelul Asia Asia, cu 6.500 de camera (5.100 de patru stele si 1.400 de cinci stele) ce urmeaza sa fie inaugurat in Dubailand in 2010.

De asemenea, cel mai mare hotel din lume va aduce doua dintre cele mai renumite francize de restaurante din lume si un club detinut de Jay-Z, numarand in total peste 50 de restaurante, baruri, cafenele si sali de petrecere.

Las Vegas Sands Corporation, proprietarii acestui hotelul-mamut, un adevarat oras in oras, reprezinta inceputul erei meta-statiunilor in Las Vegas intrucat, hotelul include si propriul magazin Barneys ce se intinde pe 3 etaje, precum si un teatru.

Scopul acestui proiect de proportii este acela de a oferi cel mai extins serviciu de rezervari din Statele Unite, perfect pentru evenimente diverse sau conferinte care implica un numar mare de persoane.

Sursa: YourMoney

Citeste si alte articole de lifestyle de pe YourMoney:
  1. Noi gadget-uri de lux de la Gresso: telefoane cu diamante albe
  2. Experimenteaza relaxarea de lux
  3. O noua tentatie pentru iubitorii de lux: laptop din aur, fildes si lemn
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri