BenQ anunta lansarea mouse-ului portabil pentru notebook-uri L500 cu functia "All Function", proiectata pentru a le oferi utilizatorilor cele mai potrivite solutii la nevoile lor. L500 beneficiaza de o serie de caracteristici precum senzorul laser la 1.600 DPI, rotita de scrol 4D si cele doua butoane laterale pentru navigare rapida pe Internet, oferind un plus de mobilitate si, nu in ultima instanta, productivitate sporita.
Mai mult decat oricand utilizatorii rezolva chestiuni de afaceri in timp ce se afla in miscare si, de aceea, cer din ce in ce mai mult de la mausul lor. Daca un model nu doar raspunde solicitarilor de baza ale clientului precum eleganta, dimensiunile compacte sii posibilitatea de a putea fi folosit pe o varietate de suprafete, ci este si accesibil din punctul de vedere al pretului, atunci acel model devine produsul ideal.
BenQ L500 cu facilitatea "All Function" este in mod clar un partener ideal pentru orice notebook.

Precizie profesionala a senzorului cu laser

Tehnologia laser profesionala a modelului L500 permite obtinerea unei performante uimitoare a modelului pe aproape orice tip de suprafata si chiar pe suprafete pe care modelele traditionale cu laser nu pot functiona, oferind astfel mobilitate si productivitate sporite.

Laser de rezolutie ultra - inalta - 1.600 DPI

Rezolutia foarte performanta, de 1.600 DPI a acestui senzor, permite controlul foarte bun al navigarii pe ecran recomandand modelul pentru utilizatorii profesionisti.

Rotita de scroll cu inclinare 4D

Rotita de scroll cu 4 directii. Noua tehnologie care sta la baza rotitei de scroll modelul L500 ofera o modalitate complet noua de a naviga suprafetele wide ale foilor de calcul, documentelor si paginilor web. Inclinati rotita spre stanga sau spre dreapta sau rotiti-o inainte sau inapoi pentru a va bucura de mai mult confort si eficienta in utilizare.

Doua Butoane Rapide laterale pentru navigare usoara pe internet si design prietenos

Cele doua butoane laterale sunt special proiectate pentru a facilita navigarea pe Internet, in timp ce modalitatea in care se potrivesc cu design-ul optimizat al modelului L500 le fac un accesoriu la indemana pentru utilizatorii de notebook-uri.

Modelul L500 ofera eleganta, design ergonomic si cel mai bun confort de utilizare celor care il folosesc cu mana dreapta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri