Ziua de 14 februarie sau Sfantul Valentin nu a scapat din atentia dezvoltatorilor de mall-uri, majoritatea centrelor comerciale din Bucuresti si din tara avand oferte speciale in aceasta perioada.
Astfel, in perioada 12-22 februarie, la Baneasa Shopping City (foto) se sarbatoreste atat Sfantul Valentin, cat si Dragobetele. Indragostitii au parte de un decor cu flori, baloane si muzica live, in acorduri de vioara, violoncel, flaut, clarinet, acordeon si chitara. Zonele Town Square si Food & Fun City s-au transformat intr-un imens restaurant, iar magazine TOSCA BLU, NEXT si CAVALIERE ofera discounturi de pana la 60% la produse selectionate.

O alta petrecere are loc la Liberty Center, situat la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului, unde vizitatorii sunt asteptati sa isi arate iubirea printr-o casatorie de o zi. Pe parcursul acestui weekend, in cadrul mall-ului va fi amenajat un spatiu dedicat ceremoniilor de casatorie, invitatul special fiind Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.

In centrul comercial Iris Shopping Center, din cartierul Titan, a fost inagurat astazi etajul superior, cu cinematograf si zona de divertisment, iar maine va fi organizat un concert la care vor participa Andra, Loredana cu Orchestra Agurida si Dj Rhino & Sylvia, gazda fiind Catalin Maruta. Cinematograful digital Starplex cuprinde 10 sali si este prima prezenta in Romania a grupului italian Starplex SRL, ce si-a propus sa deschida, pana la sfarsitul anului 2010, alte sapte cinematografe in centre comerciale din Bucuresti si din tara.

Casatoria pentru o zi face parte si din programul City Mall, unde pe 10 februarie s-a deschis Primaria Indragostitilor. Reprezentantii centrului comercial au organizat la etajul al doilea o expozitie de cadouri specifice zile de 14 februarie.

Sfantul Valentin este sarbatorit si in mall-urile din tara. Astfel, in reteaua Iulius Mall, din orasele Iasi, Timisoara, Cluj si Suceava, a inceput ” Maratonul Dragostei “, marele premiu fiind un weekend in doi la Paris. Pentru cei hotarati sa faca "marele pas", ofiterul starii civile poate oficia si casatoria de o zi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri